Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En af de mest efterspurgte: Direkte rute til populær hovedstad åbner fra Aarhus Airport

Af Jonathan Sten Drivsholm
PR-foto
PR-foto

Aarhus Airport får en af østjydernes mest efterspurgte flyruter på tavlen.

Det hollandske flyselskab KLM åbner nemlig en ny rute til Amsterdam i slutningen af oktober.

”Den direkte rute til Amsterdam er en gave til østjyske ferierejsende og til erhvervslivet, som vi har arbejdet benhårdt på at få i hus.

Det er meget lovende for et fremtidigt samarbejde, at KLM vælger at prioritere Aarhus, og det understreger, at KLM har set det rejsepotentiale, der er til stede omkring Aarhus,” lyder det direktør i Aarhus Airport, Brian Worm, i en pressemeddelelse.

En spændende mulighed

Den nye rute vil give turister fra Holland og resten af verden bedre muligheder for at besøge Aarhus, og det falder i god jord hos VisitAarhus.

“Det er en rigtig god nyhed, at KLM Royal Dutch Airlines åbner en direkte rute til Aarhus allerede i den kommende måned. Det er en spændende mulighed for at få endnu en rute, som forbinder gæster fra hele verden og Holland til vores region.

Aarhusregionen har allerede en masse hollandske gæster, og forhåbentlig vil den nye rute betyde endnu flere gæster fra Holland”, siger Pia Lange Christensen, direktør i VisitAarhus.

En af de mest efterspurgte: Direkte rute til populær hovedstad åbner fra Aarhus Airport
PR-foto

Den direkte rute til Amsterdam går i luften den 30. oktober. Det er planen, at ruten vil blive betjent af KLM Royal Dutch Airlines’ datterselskab KLM Cityhopper med selskabets helt nye ultramoderne Embraer E195-E2 jetfly, der har 132 sæder.

Der er daglig afgang fra Aarhus Airport kl. 12.00 med ankomst i Schiphol Airport kl. 13.15.

Del artikel

Andre læser også