Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Disse ting skal du huske når du skriver dit CV

Denne artikel er sponsoreret indhold

 

Er du i en situation hvor du skal til at søge et nyt job? Måske skal du til at søge dit første eller måske er du i gang med at søge drømmejobbet? Det kan ihvertfald lige meget hvad være angstprovokerende og alt i alt være en krævende proces. Der kan opstå mange spørgsmål undervejs, som eksempelvis “Hvordan skriver jeg et CV?”. Hvis du er en af dem der har stillet dig selv dette spørgsmål så fortvivl ej. Du er bestemt ikke den eneste og læs med videre her, så vil du nemlig få et par gode råd med på vejen. 

 

Struktur

Hvis du vil være sikker på at gøre et godt indtryk på din eventuelle fremtidige arbejdsgiver, så skal du sørge for at dit CV er velstruktureret. Sørg for at strukturen er let og overskuelig at læse. Dette gør ikke blot dit CV nemmere at læse men giver også et godt indtryk af dig som en eventuelt medarbejder. 

 

Opmærksomhed

Der kan ofte være mange om buddet, når det gælder jobsøgning. Arbejdsgiveren skal derfor igennem en masse ansøgninger og dertilhørende CV’er, hvilket vil sige at det hele ofte bliver skimmet hurtigere igennem end man lige regner med. Derfor er det vigtigt at skabe opmærksomhed om dig og det du kan tilbyde dem som virksomhed. 

 

De vigtige informationer

For at vise præcist hvorfor du er den rigtige til jobbet er det vigtigt at få alle de rigtige informationer med. Først og fremmest kan det være en god ide at starte dit CV med en motiveret beskrivelse af dig selv og hvad du kan tilbyde dem som virksomhed. Derudover er det vigtigt at have dine tidligere erfaringer med samtidig med at det er interessant for virksomheden at vide hvilke interesser du har, som også fortæller en del om dig som medarbejder. Det er selvfølgelig også vigtigt at du får alle kontaktoplysninger med og der både er navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse. 

 

LinkedIn

En sidste ting der er gået hen og blevet et essentielt element i jobsøgning og som ville være en god tilføjelse til dit CV er LinkedIn. Hvis ikke allerede du har, så få oprettet dig og opdater løbende som du får nye jobs og gør dig erfaringer. Her kan arbejdsgivere holde sig opdateret på dig som ansøger og dine kompetencer og erfaringer. Så vedhæft LinkedIn profilen til dit CV og arbejdsgiveren vil få et udvidet syn på dig som en eventuel ny ansat.