Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt samarbejde sikrer levering af Viby-sushi fra Hørning til Lystrup

Af anders@sommersangdigital.dk

Det er rigtig god service og uden tvivl populært blandt kunderne, når de kan vælge at få bragt mad fra yndlingsrestauranten hjem til hoveddøren. Men for mange restauranter er det svært at få udbringnings-puslespillet til at gå op – chaufføren er syg, bilen punkterer, eller Aarhus-trafikken gør det vanskeligt at overholde det lovede leveringstidspunkt. Det kender Teriyaki Sushi i Viby alt til, men nu har de i samarbejde med leveringsfirmaet Djinni fundet en løsning på udfordringen.

Djinni

“Vi har fra vi åbnede i december 2014 givet vores kunder mulighed for at få bragt deres sushi ud, men det har også helt fra start været et logistisk problem for os,” fortæller Mohammed Abdul-Karim, ejer af Teriyaki Sushi. “Hvis en bil bryder sammen eller chaufføren melder sig syg, har vi ikke ret mange muligheder for at reagere på det som et mindre take-away-sted, og så går det ud over leveringstiden. Samtidig er det utroligt svært at forudsige, hvor travlt vi får, og især hvor mange udbringninger, vi skal regne med, så det er for ofte sket, at vi har haft for få chauffører på arbejde. Det blev vi bare trætte af!”

Redningen blev ånden i de blå biler

Teriyaki Sushis første løsning på problemet var at sætte leveringsområdet ned fra max 10 til max 5 km fra restauranten, men det varede kun kort. Det var nemlig ikke i virksomhedens ånd at måtte skuffe stamkunderne længere væk. Så kom Mohammed Abdul-Karim i tanke om firmaet Djinni, der har stor succes med at levere alt mellem himmel og jord inden for kort tid. “Hvorfor ikke kombinere vores kernekompetencer? Vi er gode til at lave sushi, Djinni er gode til at køre rundt i Aarhus og omegn – lad os arbejde sammen,” fortæller han om starten på samarbejdet.

Overholde lovede leveringstid

“For vores kunder betyder det, at vi nu bringer ud op til 12 km fra Aarhus C, og at vi fremover bliver endnu bedre til at overholde den lovede leveringstid. Priserne for udbringning ændrer sig ikke, og kunden skal bare bestille som normalt, så finder vi ud af resten,” forklarer Mohammed. Teriyaki Sushi afprøver i maj også at åbne allerede kl. 11 mandag-lørdag med mulighed for udbringning, så frokostsushi hjemme eller på arbejdet er muligt lige fra Skæring og Hasselager i syd, Egå og Lisbjerg i nord og vestpå helt til Tilst.

 

Del artikel

Andre læser også