ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdens vildeste drikkevareautomat: 117 smagskombinationer

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Drømmer du om en Fanta med smag af jordbær eller fersken? Eller den Coca-Cola Lime du aldrig har set i dit danske supermarked? Med eller uden sukker?

Nu kan du eksperimentere, mixe og lege med et væld af nye læskedrikke, når du besøger Djurs Sommerland.

Djurs Sommerland kan nemlig fra lørdag d. 12. juni tilbyde en helt særlig nyhed til deres forlystelsesglade gæster.

Som de første i hele Norden introducerer parken 11 Coca-Cola Freestyle maskiner og en helt særlig kop med indbygget chip, så du uden begrænsning kan mixe og prøve 117 forskellige smags- og kombinationsmuligheder, når du besøger parken.

Chipteknologi i koppen

Automaterne tilbyder masser af sjov med 117 smags- og kombinationsmuligheder fordelt på otte forskellige Coca-Cola brands, b.la. Sprite, Fanta og Fuze Tea.

Desuden kan gæster i Djurs Sommerland tilkøbe en genanvendelig souvenirkop med en særlig chip i.

Teknologien sikrer gratis refill i løbet af dagen, uanset hvor man befinder sig i parken og tilbyder al den fleksibilitet, du kan ønske dig.

De første i Norden 

Coca-Cola Freestyle-automaterne med den særlige chip-teknologi er ikke bare de første af deres slags i Danmark, men faktisk i hele Norden.

Og dét er noget Michael B Nielsen, der er medejer og driver Djurs Sommerland, er begejstret og stolt over:

“Vores gæster elsker at lege, eksperimentere og prøve noget nyt. Derfor er vi også utrolig glade for, at det netop er os, der får mulighed for at være de første i Danmark – ja, i hele Norden – til at tilbyde dem en sjov oplevelse med Coca-Cola Freestyle og den unikke chipkop.

Det giver mulighed for at lege og udforske en række drikkevarer, der ikke kan fås andre steder,” siger Michael B. Nielsen.

Særlig teknologi – ekstra friskhed

Coca-Cola Freestyle er udviklet med en særlig teknologi, der leverer den højeste produktkvalitet hver gang.

Ingredienserne til drikkevarerne opbevares separat og blandes først, når man vælger sin drik. Dermed får man en helt frisklavet drik, der er perfekt hver eneste gang – præcis, som man kan lide den, uanset om det er Coca-Cola, Sprite, Fanta og Fuze Tea, som blandes på helt nye og lækre måder.

Størstedelen af smagsvarianterne findes ikke i det danske marked, og fås kun i Coca-Cola Freestyle drikkevareautomaten.

Med Coca-Cola Freestyle får gæsterne i Djurs Sommerland flere valgmuligheder og smagsoplevelser end nogensinde før, når de skal slukke tørsten i sommervarmen – og 117 ekstra gode grunde til at tage familien med en tur i sommerland

Del artikel