ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eneste af sin slags i Danmark: Djurs Sommerland løfter sløret for spritny forlystelse

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Nordens største sommerland, Djurs Sommerland, har spændende nyheder på tegnebrættet og parken løfter nu sløret for nye store investeringer allerede til den kommende sæson.

Da portene blev slået op dette forår kunne parken byde velkommen til et nyt, stort temaland – Dinosaurland – med 25 fascinerende, livagtige dinosaurer, en kæmpestor, specialdesignet dinosaurlegeplads, en ny familie-rutschebane samt en jeep safari i dinosaurernes reservat – og sidst, men ikke mindst, et gensyn med ikoniske King Kong.

Men Dinosaureventyret slutter ikke her – for med en investering på henved 50 millioner kroner i 3 nyheder i 2023, kan gæsterne glæde sig til dobbelt op på nye, sjove, spektakulære forlystelser i Dinosaurland. 

Det skriver Djurs Sommerland i en pressemeddelelse.

Eneste af sin slags i Danmark: Djurs Sommerland løfter sløret for spritny forlystelse

Den eneste af sin slags i Danmark

Der er ingen tvivl om, at dinosaurer er populære. Derfor havde Djurs Sommerland også en tro på, at det nye Dinosaurland ville blive populært.

Men det nye temaland til 100 millioner kroner har overgået alle forventninger og har trukket mange både nye og tidligere gæster til Djurs Sommerland.

”Vi bygger derfor nu 3 nye forlystelser i Dinosaurland. En af nyhederne kommer til at hedde SpinOsaurus og er den eneste af sin slags i Danmark.

Det er en rigtig sjov ’family thrill’-forlystelse, hvor gæsterne suser frem og tilbage på ryggen af et kæmpe dinosaurskelet med op til 70 km/t samtidig med, de drejer rundt.

Vi fortsætter det høje ambitionsniveau i Dinosaurland, og med de to andre nyheder, Motorbike Derby og Fossilvaskeren, er der ingen tvivl om, at gæsterne kan se frem til endnu større oplevelser i vores nye temaland, når vi åbner d. 29. april 2023,” fortæller administrerende direktør Henrik B. Nielsen i pressemeddelelsen.

En af Danmarks største halloween-oplevelser

Selv om parken er lukket frem til efterårsferien, er der hektisk aktivitet i Djurs Sommerland. På kort tid skal hele parken pyntes og gøres klar til Magisk Halloween, der løber af stablen fra d. 15.-23. oktober.

30.000 græskar fra Gyldensteen Gods på Fyn skal placeres rundt i hele parken, 5000 efterårsblomster plantes og over 100 imponerende halloween-installationer skal arrangeres.

Både forlystelser, kø systemer, butikker og restauranter pyntes med tusindvis af edderkopper, skeletter og flagermus. Specielle halloween-lækkerier skal forberedes, og to store halloween haunted houses skal bygges.

Endelig skal også fantasifulde kostumer, ansigtsmaling og halloween-replikker til over 700 medarbejdere være klar.

Eneste af sin slags i Danmark: Djurs Sommerland løfter sløret for spritny forlystelse

”Hvert år er det lige fantastisk at opleve, når hele parken på kort tid forvandles og drysses med gys og magi. Vi går all in på at skabe et storslået halloween-univers, der giver en ekstra oplevelsesdimension til besøget i Djurs Sommerland.

Nu krydser vi bare fingre for, at det bliver godt oktober-vejr. Ellers går det nok endda, vores gæster plejer jo at møde efterårsvejret med et smil og lidt ekstra varmt tøj”, fortæller Henrik B. Nielsen.

Som en ekstra oplevelse d. 15/10, 16/10, 22/10 og 23/10 sluttes dagen af med et kæmpe fyrværkerishow i Piratland.

Rekord mange besøgende

Rekordmange danske og udenlandske gæster er gået igennem tælleapparaterne i Djurs Sommerland i år, og indtil nu har 770.000 gæster lagt vejen forbi den østjyske forlystelsespark.

Med et forspring på godt 50.000 gæster i forhold til tilsvarende tidspunkt i sidste års rekordsæson og 9 åbningsdage tilbage med Magisk Halloween i efterårsferien, styrer Nordens største sommerland direkte mod ny besøgsrekord.

Del artikel

Andre læser også