Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner i morgen: Djurs Sommerland præsenterer spritnye forlystelser

Af Freja Dumont
Foto: Djurs Sommerland
Foto: Djurs Sommerland

Nordens største sommerland, Djurs Sommerland, byder på spændende nyheder den kommende sæson, som starter i morgen lørdag den 29. april.

Da portene blev slået op sidste forår kunne parken byde velkommen til et nyt, stort temaland – Dinosaurland – med 25 fascinerende, livagtige dinosaurer, en kæmpestor, specialdesignet dinosaurlegeplads, en ny familie-rutschebane samt en jeep safari i dinosaurernes reservat – og sidst, men ikke mindst, et gensyn med ikoniske King Kong.

Men Dinosaureventyret slutter ikke her – for med en investering på henved 50 millioner kroner i 3 nyheder, kan gæsterne glæde sig til dobbelt op på nye, sjove, spektakulære forlystelser i Dinosaurland. 

Det skriver Djurs Sommerland i en pressemeddelelse.

Åbner i morgen: Djurs Sommerland præsenterer spritnye forlystelser

Den eneste af sin slags i Danmark

Der er ingen tvivl om, at dinosaurer er populære. Derfor havde Djurs Sommerland også en tro på, at det nye Dinosaurland ville blive populært.

Men det nye temaland til 150 millioner kroner har overgået alle forventninger og har trukket mange både nye og tidligere gæster til Djurs Sommerland.

”Vi har bygget 3 nye forlystelser i Dinosaurland. En af nyhederne kommer til at hedde SpinOsaurus og er den eneste af sin slags i Danmark.

Det er en rigtig sjov ’family thrill’-forlystelse, hvor gæsterne suser frem og tilbage på ryggen af et kæmpe dinosaurskelet med op til 70 km/t samtidig med, de drejer rundt.

Vi fortsætter det høje ambitionsniveau i Dinosaurland, og med de to andre nyheder, Motorbike Derby og Fossilvaskeren, er der ingen tvivl om, at gæsterne kan se frem til endnu større oplevelser i vores nye temaland, når vi åbner d. 29. april 2023,” fortæller administrerende direktør Henrik B. Nielsen i pressemeddelelsen.

Selvom Henrik B. Nielsen ikke endnu kan løfte sløret endeligt for, hvad forlystelsesparken arbejder på i forhold til 2024, er der endnu en gang store nyheder i vente. 

“Vi kommer til at lave en stor enkeltinvestering til 2024-sæsonen, men detaljerne er ikke på plads endnu. Vi ved, at det er vigtigt for vores konkurrenceevne, at vi kommer med nye forlystelser, og derfor fortsætter vi til næste år.

Vi har samlet investeret 650 millioner kroner i nye forlystelser og andre aktiviteter i de seneste 15 år, og det har helt sikkert været en vigtig brik i vores vækstrejse,” mener Djurs Sommerland-direktøren. 

Sigter efter ny besøgsrekord 

I 2022 slog næsten 880.000 gæster deres vej forbi forlystelsesparken Djurs Sommerland tæt ved Nimtofte på Djursland. De første indikationer tyder på, at det også i 2023 bliver et yndet familieudflugtsmål.

Blandt andet ser det ud til, at tyske turister kommer til at strømme til Danmark og blandt andet landets forlystelsesparker. 

Tal fra Danmarks Statistik over bookinger af feriehuse i 2023 viser, at de udenlandske turister per februar 2023 har booket næsten 10 procent flere huse sammenlignet med 2022.

Det er især de tyske turister, der rykker på sig, mens de danske turister holder en smule igen med booking af feriehuse. De danske bookinger var dog også på et meget højt nivea

Del artikel

Andre læser også