Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik mulighed: Djurs Sommerland søger testpiloter til vanvittig forlystelse

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Djurs Sommerland
Foto: Djurs Sommerland

Lad dig hejse op i 60 meters højde, og nyd så den imponerende udsigt i nogle få sekunder, inden du suser mod jorden med 100 km/t.

Det er, hvad du kan forvente af Djurs Sommerlands ‘El Grito Drop Tower’ – og nu har du muligheden for at prøve den spritnye forlystelse som en af de allerførste.

For Nordens største sommerland søger i øjeblikket testpiloter, der har mod på at prøvekøre det vanvittige Drop Tower.

“Vi holder et lukket arrangement den 25. april, og nu er der mulighed for at vinde de meget eksklusive billetter til de første ture i tårnet.

Jeg garanterer jer for, at det er en fantastisk oplevelse,” lyder det fra adm. direktør, Henrik B. Nielsen, i en video på Facebook.

Sådan deltager du

‘El Grito Drop Tower’ er et helt nyt 60 meter højt tematiseret droptårn til godt og vel 30 millioner kroner, som er opført i Djurs Sommerlands populære Mexicoland frem mod 2024-sæsonen.

Det nye droptårn er dobbelt højde af Piraten og DrageKongen, der hører til kategorien med de største rutschebaner i Danmark.

Djurs Sommerland slår dørene op til den nye sæson den 27. april, men det eksklusive testpilot-event finder sted et par dage før åbningen – nemlig torsdag den 25. april kl. 17.30.

Forlystelsesparken udlodder lige nu 3 x 2 billetter til det eksklusive arrangement.

Bemærk i øvrigt, at du skal være over 140 cm høj for at prøve El Grito Drop Tower – og at gravide samt personer med hjerte-, nakke-, ryg- eller andre helbredsproblemer bør holde sig langt væk fra forlystelsen.

“El Grito” betyder i øvrigt “Skriget” – så er du ligesom advaret…

Hvis du har mod på at deltage i konkurrencen, så foregår det lige her

Del artikel

Andre læser også