Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dobbelt op på prisvindende komik

Af anders@sommersangdigital.dk

Dansk-italienske Paolo Nani vender tilbage til Musikhuset med den ordløse kultklassiker Brevet. Dagen inden kan publikum opleve den prisvindende komikers nye komedieperle, Små katastrofer.

 

Paolo Nanis kultklassiker Brevet har i mange år været et fast og skattet programpunkt i Musikhusets kalender. Og i år er ingen undtagelse. Den dansk-italienske komiker har i mere end 20 år turneret med sit mesterværk på både danske og internationale scener. Han er alene på scenen, siger ikke et ord og spiller den samme historie om og om igen – alligevel hulker folk af grin, når det prisvindende stykke udspiller sig.

 

Fintfølende og filosofisk

I år er der dobbelt op på Paolo Nanis prisvindende komik. Dagen inden mesterværket Brevet folder sig ud på scenen i Musikhuset, kan publikum opleve dansk-italienerens nye komedieperle. I Små Katastrofer udvisker Paolo Nani grænsen mellem personen og skuespilleren. Forestillingen kommer helt tæt på hans egne finurlige manier og fikseringer. Det resulterer i et stykke komedie, der af anmeldere bliver beskrevet som fintfølende og nærmest filosofisk – pakket ind som en varm og humoristisk kamp mod alt det, der bare ikke skal ske, men sker alligevel.

 

Billetsalget til Paolo Nanis gamle og nye klassiker er allerede skudt i gang. Billetter kan købes på Musikhusets hjemmeside og i Musikhusets Billetsalg.

 

MUSIKHUSET ARHUS

PAOLO NANI: SMÅ KATASTROFER – RYTMISK SAL, LØRDAG DEN 27. FEBRUAR KL. 19

PAOLO NANI: BREVET – RYTMISK SAL, SØNDAG DEN 28. FEBRUAR KL. 15

BILLETPRISER: 150 – 230 KRONER

KØB BILLET HER:

 

Del artikel

Andre læser også