Kendt fra Toppen af Poppen: Lovende stjerne giver koncert på Salling ROOFTOP
Snart kan du opleve pop og jazz smelte sammen under åben himmel, når den talentfulde sangerinde Dopha, en af dansk popmusiks mest lovende nye stjerner, træder ind i et spændende musikalsk krydsfelt sammen med den anerkendte Peter Vuust Trio.
Lørdag den 22. juni inviterer Salling ROOFTOP til den stemningsfulde koncertoplevelse, kolde drinks og byens bedste udsigt for kun 175 kr.
Har man lyst til at forkæle smagsløgene før koncerten og nyde en lækker tre retters midsommermenu koster billetten 495 kr.
Du kan købe billetter til arrangementet lige her.
En af Danmarks mest lovende nye kunstnere
Du har måske set hende imponere i TV2’s ”Toppen af Poppen, hvor hun i år deltog i selskab med Medina, Peter Sommer, Mekdes, Anne Linnet og Jonah Blacksmith?
Dopha er en fremadstormende dansk sangerinde og sangskriver, der har taget musikscenen med storm.
Med sin unikke kombination af indfølt lyrik og atmosfæriske popmelodier skaber Dopha en fortryllende lyd, der taler direkte til hjertet.
Hendes kraftfulde stemme og ærlige tekster om livets op- og nedture har hurtigt etableret hende som en af Danmarks mest lovende nye kunstnere.
Elite blandt jazzmusikere i landet
Peter Vuust trio med bassist Peter Vuust trommeslager Mikkel Vuust og pianisten Søren Bebe tilhører den absolutte elite blandt Danmarks jazzmusikere.
Trioen er kendt for crossover samarbejder med danske stjerner som Cæcilie Norby, Karl William, Kira Skov, Kajsa Vala, Isam B og mange flere, hvor de forskellige kunstnernes musik får et touch af jazz og improvisation fra øverste hylde.
Skynd dig at sikre dig billetter her.
Midsommermenu
Forret:
Krabbesalat af taskekrabbe, rørt med mayo og creme fraiche 38%, små salater, sprød malt og syltede rødløg.
Hertil hjemmebagt brød og økologisk smør.
Hovedret:
Rosastegt filet af dansk kalv, grillede grønne asparges og små spæde gulerødder, gulerodspure med honning og timian.
Hertil pocherede nye kartofler vendt med smør og urter og skysauce tilsmagt med rødvin.
— pescetarisk hovedret-alternativ–
Sæsonens hvide fisk stegt i smør, grillede grønne asparges og små spæde
gulerødder, gulerodspure med honning og timian.
Hertil pocherede nye kartofler vendt med smør og urter, samt sauce på
flamberede skaldyr.
Dessert:
Rabarbertærte af danske vinrabarber, med hvid chokolade, kørvel og lakrids is. (Ink. kaffe the)
Hvad: Koncert med Dopha og Peter Vuust Trio
Hvor: Salling ROOFTOP
Hvornår: Lørdag den 22. juni kl. 19