Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev kendt trio: Drag Juleshow kommer til Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
PR-foto
PR-foto

En aften fyldt med humor, performances, glitter, julehygge og Lip-Sync Battle.

Det er, hvad du kan forvente, når drag trioen ”The Cocktail Destroyers” besøger Café Mellemfolk i Aarhus med deres Drag Juleshow.

Er du klar til en fest i selskab med de tre queens, er det onsdag d. 6. december, du skal sætte kryds i kalenderen.

Det er anden gang, de tre dronninger optræder på caféen, der ligger i en baggård ved Mejlgade.

“Sidste gang var det så populært, at vi nu har sat to shows op samme dag. Aarhusianere er simpelthen så skønt et publikum at lave shows for, så vi vil gerne give så mange som muligt en skøn oplevelse.

Desuden er Aarhus vores første stop på vores juletour, og jeg kan ikke vente med at fyre den af,” udtaler Diana Diamond, der sammen med Mizz Privileze og Britney Corvette udgør trioen “The Cocktail Destroyers”. 

Mizz Privileze, der har været med i Danmark har talent, har optrådt flere gange på Cafe Mellemfolk. De er kendt for deres aktivisme og for at have skabt Dragskolen, der vandt eventprisen til Danish Rainbow Awards 2023. 

Diana Diamond, der blev landskendt for at lave et dragshow i børnehøjde på Frederiksbergs Bibliotek, er tilbage for anden gang på Cafe Mellemfolk. Hun er kendt for sine sjove og til tider dumme performances, og så vandt hun prisen “Årets Dragperformer” ved Danish Rainbow Awards 2023. 

Britney Corvette, der vandt sæson 2 af Absalons Drag Race, er også tilbage for anden gang på Cafe Mellemfolk. Hun er kendt for sine comedy performances, sine vilde dancemoves og for at være den højeste kvinde i byen. Så var hun også med i Klovn the Final.

Juleshow med et twist

For at komme i den bedste julestemning vil dronningerne optræde til kendte juleklassikere, men ikke helt som man kender dem.

Showet er nemlig et comedy show, hvor humor spiller en rolle i alle performances. Derudover vil der være masser af impro comedy og et helt segment, hvor publikum bliver involveret.

Publikum bestemmer nemlig, hvad der kommer til at ske under showets “Drag Lip-Sync Battle”, hvor publikum får lov til at ønske sange, som de gerne vil se dronningerne optræde til.  

”Det her show handler ikke om andet end at have det sjovt og sprede lidt juleglæde. Vi har skabt showet for at give folk en god aften, mulighed for at glemme dagligdagens julestress og invitere dem med ind i vores skøre verden” fortæller Britney Corvette. 

”Vi håber folk vil tage godt imod showet. Drag er for alle, og vi elsker at optræde for et blandet og mangfoldigt publikum. Det vigtigste er, at du kan  lide at have det sjovt. Så skal vi nok sørge for resten,” supplerer Mizz Privileze. 

Eneste krav for at kunne overvære showet er, at du er fyldt 15 år.

Hvad: Drag Juleshow
Hvor: Cafe Mellemfolk
Hvornår: 6. december

Der vil være to shows på Cafe Mellemfolk henholdsvis kl. 17.00-19.00 og igen 20.00-22.00. Billetter kan købes lige her

Del artikel

Andre læser også