Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drengestreger medførte evakuering: Gæster måtte forlade restauranter

Af Freja Dumont
Foto: Spiseguidenaarhus.dk
Foto: Spiseguidenaarhus.dk

Måltidet endte brat for gæster, der mandag aften besøgte Keyser Social og Cinco på Klostertorvet midt i Aarhus.

Restauranterne, som deler ventilationssystem, måtte nemlig evakuere alle deres gæster grundet en underlig lugt, som resulterede i, at samtlige gæster begyndte at hoste og nyse midt under maden.

I følge Aarhus Stiftstidende blev en mandlig tjener kørt på skadestuen til tjek for hovedpine, efter at have befundet sig i lugten.

Røgbomber kan være grunden

Både politi og brandvæsen dukkede op på stedet mandag aften, og nu meddeler Keyser Social og Cinco i en besked til de berørte gæster, at der ifølge politiet højst sandsynligt har været tale om “drengestreger”.

I beskeden skriver de bl.a.:

“Vi var desværre nødsaget til at evakuere restauranten grundet mistænkelig lugt og røgdannelse i lokalerne. Politiet og brandvæsenet har været til stede, og det er deres overbevisning, at der er tale om “drengestreger” med brug af røgbomber på bygningens første sal, der er gået i vores ventilationssystem.

Luften er blevet målt i alle rum, og der er intet fundet, ligesom der ingen menneskelige eller materielle skader er konstateret. Alligevel er luften nu blevet udskiftet for en sikkerheds skyld”

Alle gæster blev sendt hjem efter evakueringen og anbefalet at tage et bad samt at vaske deres tøj.

Del artikel

Andre læser også