Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En rigtig god idé: Kom med til Drik & Strik

Af Jan L. Pedersen

Er du vild med at strikke og kan du lide et godt glas vin? Så er BARe VIN’s nye arrangement: Drik & Strik lige noget for dig.

 

Her får du en vinsmagning med 3 vine, imens du sidder med dit strikketøj sammen med andre lokale strikke entusiaster. Der vil blive knyttet et par ord til hver vin, ligesom du vil blive præsenteret for de basale teknikker til at dufte og smage på vinen. Men der bliver også god tid til at både strikke, dele erfaringer og snakke lover de to indehavere af BARe VIN.

 

En rigtig god idé: Kom med til Drik & Strik

 

“Vi vil gerne lave forskellige event, der understøtte det sociale vinen kan. Nu blev Drik & Strik det første, men vi har også andet på tegnebrættet som Vin og Tapas, romsmagning m.m.” fortæller Brita Richter.

 

BARe VIN er en nyopstartet vinbutik og cafe, der har til huse i City Vest. BARe VIN vandt for et par uger siden City Vest’s iværksætter konkurrence, hvor de har fået stillet et butikslokale til rådighed i tre måneder. De to indehavere Kristian Gram og Brita Richter ønsker dog ikke at eventyret skal slutte efter de 3 måneder, tværtimod.

 

“Det har længe været vores drøm at starte butik og vincafe op. Vi både håber og tror på at vi kan få det til at løbe rundt, så vi er her i mange år fremover” fortæller Kristian Gram .

 

Der vil være god plads til arrangementet, så man kan sidde med god afstand. Der er kun en vis antal billetter til salg, så der sikre der ikke forsamles for mange.

 

En rigtig god idé: Kom med til Drik & Strik

 

Datoer: Indtil videre er følgende datoer i kalenderen, men flere vil følge.

Mandag den 16/11 kl 18.30

Torsdag den 19/11 kl 14.00

 

Sted: BARe VIN City Vest, 3. sal  

Pris: En billet koster 100,- inklusiv 3 glas vin.

Billetter kan købes i butikken eller bestilles her:

 

 

Del artikel

Andre læser også