Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmer du om at begynde til dans?

Af Annoncør

Der er mange mennesker, der går rundt og har en passion for dans. Men af den ene eller anden grund tager de aldrig springet og begynder at tage dansetimer. Måske tror du, at du ikke er koordineret nok, eller at du ikke har nok rytme i kroppen til at kunne begynde. Der findes mange undskyldninger, men det skal ikke stoppe dig i at begynde til dans!

Læs mere i denne artikel om, hvordan du finder det perfekte dansestudie i Aarhus, og hvilke typer af dans du kan begynde til.

Undersøg dine muligheder i Aarhus

Aarhus har et bredt udvalg af dansestudier, så det kan være svært at vide, hvor man skal starte.

Her er et par ting, du skal overveje, når du vælger et studie:

  • Hvilken type dans vil du lære?
  • Ønsker du at tage timer med en partner eller alene?
  • Hvor ofte ønsker du at tage undervisning?
  • Hvad er dit budget?

Aarhus er en stor by, så der er flere muligheder at gå med, når det kommer til dansestudier. Hvis du har en bestemt danseform, som du gerne vil gå til, så kan det hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder.

Transporttiden kan også have en afgørende betydning for dig. Hvis du ikke har bil, så skal du kigge på, hvordan du kommer hen til dansestudiet med offentlig transport. Derfor kan du både søge efter et dansestudie inde i midtbyen eller udenfor Aarhus. Det kan være i Åbyhøj, Viby eller Risskov, hvor du kan være heldig at finde noget. Disse tre områder indgår alle i Aarhus Kommune, men ligger lige lidt væk fra Aarhus’ midte. Du kan f.eks. besøge Let’s Dance i Århus, hvis du gerne vil starte til dans.

Hvilken stilart er du til?

Der er mange forskellige stilarter, som du kan lære, lige fra ballroom- og latindans til hiphop og moderne dans. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type dans du vil lære, kan du prøve at tage et par timer i forskellige stilarter.  På den måde kan du finde ud af, hvad du kan lide og ikke kan lide, før du lægger dig fast på én type dans.

Hvis du ønsker at tage timer med en partner, skal du sikre dig, at studiet tilbyder denne mulighed. Nogle studier tilbyder kun klasser for solodansere. Og hvis du kun er interesseret i at tage timer en gang om ugen, skal du kigge efter studier, der tilbyder drop-in undervisning. De er normalt billigere, og du behøver ikke at binde dig til et bestemt antal uger.

Nu hvor du ved, hvilken type dansestudie du leder efter, er det tid til at begynde at søge efter dansestudier i Aarhus.

Del artikel

Andre læser også