Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dronningen af månen: Pil annoncerer stor koncert i Aarhus

Af Freja Dumont

Dronningen af månen har kurs mod stjernerne.

Sangerinden Pil annoncerer nemlig både nyt album og karrierens to største headline-koncerter til dato – den ene i Aarhus Congress Center den 25. januar 2025.

Uundgåelig det seneste år

 2023 blev Pil udråbt som P3 Talentet til P3 Guld og siden da har hun ikke set sig tilbage.

Hendes musik var uundgåelig på de største festivaler i landet den sommer og hun beviste at hendes koncerter formår at samle folk, da hun optrådte på bl.a. Northside, Heartland, Smukfest og Roskilde Festival, samt Fredagsrock i Tivoli.

Derudover kunne man opleve hende til nogle af årets største TV-shows såsom X-Factor, P3 Guld og De Største Øjeblikke.

Den 9. februar 2024 udgiver Pil albummet ‘Hvis Du Tør At Drømme’. På dette album dykker Pil dybt ned i sine personlige erfaringer og folder dem ud i sangtekster og musik, der sigter mod at skabe et musikalsk fællesskab.

‘Hvis Du Tør At Drømme’ er således et album, der er dedikeret til lytterne. Hendes sangskrivning udforsker konfliktfyldte følelser og formidler dem gennem opmuntrende melodier, der indbyder til dans, alt sammen med ønsket om at skabe genklang hos sine fans.

Inden Pil spiller de to koncerter i januar 2025, vil man kunne opleve hende på en omfattende spillestedsturné til foråret, hvor hun blandt andet spiller to udsolgte koncerter i Store VEGA og en udsolgt koncert på Train. 


Billetsalget starter fredag d. 2. februar klokken 10.00 via luger.dkTicketmaster.dk (kun ACC), Billetlugen.dk (Kun K.B. Hallen)

Hvad: Pil annoncerer karrierens største koncert
Hvor: Aarhus Congress Center
Hvornår: 25. januar 2025

Del artikel

Andre læser også