Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dronningen besøger snart Aarhus: Skyder Festugen i gang

Af Freja Dumont
Arkivfoto
Arkivfoto

Det bliver med fornem deltagelse af Aarhus Festuges protektor H. M. Dronningen, når Festugen anno 2022 åbnes med den canadiske gallaforestilling The Storyville Mosquito.

Her vil H. M. Dronningen og Festugens bestyrelsesformand, borgmester i Aarhus Kommune, Jacob Bundsgaard, holde taler for at markere begyndelsen på ti dages fejring af kulturen med en lang række vidtfavnende arrangementer fra såvel ind- som udland.

Om at prøve lykken langt væk hjemmefra

Årets gallaforestilling The Storyville Mosquito af den canadiske musiker og producer Kid Koala finder sted i Store Sal i Musikhuset Aarhus.

En fortælling om at prøve lykken langt væk hjemmefra, som bliver fortalt af levende dukketeater, akkompagneret af både en strygertrio og artisten selv på et større udvalg af instrumenter samt turntables. Under forestillingen vil publikum kunne følge med i handlingen både som dukketeater og tv-produktion på en storskærm.

Yderligere en forestilling vil være tilgængelig for offentligheden senere samme aften klokken 21.00.

Ligesom de to foregående år er temaet for årets Festuge ’In it Together’, og Festugen finder sted fra den 26. august til den 4. september.

Del artikel

Andre læser også