ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lukket: Restaurant på Klostertorv smidt ud af lokalerne og på vej til konkurs

Af Line Ingwar Karlsen

En af torvets store restauranter er tom. Ryddet og forladt. Ejerne er mange. En fem- seks stykker ejer, eller rettere ejede D’vinos. De slog et stort brød op og var noget diffuse i, hvad det var, de ville. Men nu er det slut. Festen er forbi, og ejerne er pist væk. Alle de dyre og fine designermøbler er også pist væk.

 

D’vinos fandt aldrig sin plads. Deres køkken var international tapas. Hvad det så end var, fandt jeg aldrig ud af, men konceptet blev vist aldrig et hit blandt gæsterne. Senere sagde de, deres køkken var spansk. Men at åbne en spansk restaurant ved siden af CANblau er nok ikke det mest smarte i verden.

 

I dag har ejerne så skrevet den her mail til os:

Kære

Vi har igennem længere tid været økonomisk pressede i D’vinos ApS, og vi har derfor de sidste mange måneder kæmpet for at rette op på situationen. Dette desværre uden held, og vi er derfor nu sat ud af lejemålet, hvilket vil sige, vi har mistet vores sidste aktiv og er på vej i en konkurs.

Retten vil altså stå for afviklingen af firmaet, hvilket også betyder, at Jeres kontakter i D’vinos ikke længere vil være tilgængelige for henvendelser.

Vi er oprigtigt kede af situationen, og beklager meget de konsekvenser dette måtte medføre for Jer!

/D’vinos

 

Ingen kommentarer til noget som helst

Aarhus Update har prøvet at få en kommentar fra en af ejerne, men han ønsker ikke at udtale sig. Vi har prøvet at få fat i en af de andre ejere. Men han er pist forsvundet på både mail og mobiltelefon. Det er jo, hvad der sker, når lokummet brænder. Sådan er det.

Lukket: Restaurant på Klostertorv smidt ud af lokalerne og på vej til konkurs
Hvem ejede så D’vinos?

Vi har fået opsnappet, at den tidligere køkkenchef er blevet købt ud. Men ellers kan du se ejerstrukturen her:

Lukket: Restaurant på Klostertorv smidt ud af lokalerne og på vej til konkurs

Lokalerne er til salg, så vi kan nok godt regne med, at der snart sker noget igen. Mit bud er, at de er for dyre at have til at stå tomme i ret lang tid.

 

 

Del artikel