Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter 6 år ved åen: Burger-restaurant, hvor alt var hjemmelavet, lukker og slukker

Af Line Ingwar Karlsen

En af de første burger-restauranter, som satsede på hjemmelavede burgere, var The Burger Joint ved åen i Aarhus. Her valgte man for snart seks år siden at gå all in på at lave burgere fra bunden. Det var en succes, og The Burger Joint tog aarhusianerne til sig. Men siden er der kommet andre burger-joints til, og konkurrencen og priserne er blevet skærpet. Men ikke desto mindre så høstede The Burger Joint gode anmeldelser og stor respekt fra kunderne.

 

20% på alle burgere

Nu er der otte dage, til The Burger Joint lukker, og de giver 30% i rabat på alle burgere. De kalder det selv ophørsudsalg, men uanset hvad, så er det sidste udkald, hvis du vil opleve deres burgere, inden de lukker.

 

Fik et godt tilbud

Ejeren af The Burger Joint fik et godt tilbud og solgte lokalerne. Her kommer nu en ny restaurant, så det er ikke slut med mad på adressen. Der kommer ikke burgerbar, men nok nærmere noget Shish kebab-agtigt.

Efter 6 år ved åen: Burger-restaurant, hvor alt var hjemmelavet, lukker og slukker

Ejeren og personalet vil takke deres gæster for denne gang. Det har været en fornøjelse at være en af de få i Aarhus, som leverede 100% hjemmelavede burgere.

 

Sidste åbningsdag er den 14. januar.

 

The Burger Joint

Åbulevarden 51
8000 Aarhus C
Email: burgerjointaarhus@gmail.com
Telefon: +45 86 68 67 00
Link til hjemmeside

 

Efter 6 år ved åen: Burger-restaurant, hvor alt var hjemmelavet, lukker og slukker

Efter 6 år ved åen: Burger-restaurant, hvor alt var hjemmelavet, lukker og slukker

Efter 6 år ved åen: Burger-restaurant, hvor alt var hjemmelavet, lukker og slukker

 

 

 

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien