Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter afbud: Nu er NorthSide klar med erstatning

Af Freja Dumont
Foto: Alec Andreev // NorthSide
Foto: Alec Andreev // NorthSide

I sidste uge modtog NorthSide et afbud fra den spansk-marrokanske rapper Morad, som måtte aflyse sin optræden, efter han var blevet arresteret og fik en dom i Spanien.

Nu kan NorthSide endelig offentliggøre Morads erstatning – nemlig Noah Carter & Friends

Festivalen kan ikke afsløre hvilke ’friends’ der er tale om, disse bliver offentliggjort på dagen for koncerten lørdag d. 8. juni kl. 19.15 på Echo.

Vild Hiphop-fest på Echo

Med det spritnye album Noahs Ark, som udkom i marts, er B.O.C-rapperen Noah Carter endelig tilbage – for første gang på dansk.

Mange fans af Noah Carter har drømt om at høre den talentfulde rapper på dansk. I januar gik den drøm endelig i opfyldelse, da han udgav singlen ”winwin” efterfulgt af singler som ”Ousside” og ”Alt Det” – sidstenævnte med Thor Farlov som feature.

Og i marts kulminerede det så endelig med udgivelsen af den talentfulde kunstners første album på dansk, der har navne som MAS, Gilli, Kesi, Benny Jamz og Hans Philip med som gæster.

Efter afbud: Nu er NorthSide klar med erstatning

Noah Carter gjorde sig bemærket på den danske hiphopscene allerede tilbage i 2016, hvor han udgav flere engelsksprogede hits, så som ”Do You” og ”Come Alive”, der manifesterede hans internationalt klingende og ofte R&B-inspirerede lyd. 

Med sit nye album i bagagen – og en række venner i ryggen – inviterer Noah Carter til en hiphop-fest på NorthSide, du ikke vil gå glip af. 

Se hele årets NorthSide-lineup lige her

Del artikel

Andre læser også