ANNONCE
Efter knivstikkeri i butikscenter: Østjyllands Politi øger indsats
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter knivstikkeri i butikscenter: Østjyllands Politi øger indsats

Østjyllands Politi øger patruljeringen i Aarhus V efter en episode i tirsdag aften i Frydenlundscentret, hvor en gruppe maskerede unge mænd løb ind i centret, og en 18-årig mand blev stukket i låret med en kniv. Han pådrog sig overfladiske sår. To andre blev ramt af peberspray. 

 

Episoden skete omkring kl. 20.50, og flere borgere ringede 112, hvorefter politiet kørte til stedet med flere patruljer. En 16-årig dreng blev i forbindelse med politiets efterforskning anholdt og sigtet for grov vold. Østjyllands Politi vurderer, at knivstikkeriet er en del af nogle interne stridigheder mellem to grupper af unge mænd.

 

Politiet var til stede med flere patruljer hele aftenen og natten i Aarhus V, og her traf de flere unge mænd på gaden. To blev anholdt i den forbindelse – en 18-årig mand for at råbe efter politiet og forstyrre den offentlige orden, og en 29-årig mand for at maskere sig og skabe utryghed.

 

Sætter ind på flere fronter

Ifølge chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen vil politiet nu sætte ind på flere fronter for at forhindre yderligere uro.

 

”Der har de seneste dage været episoder, som peger på, at der er nogle unge mennesker, der har nogle uoverensstemmelser med hinanden. Vi er meget opmærksomme på, at det ikke skal udvikle sig yderligere, og vi øger derfor indsatsen både i forhold til efterforskning, patruljering i området og det forebyggende arbejde,” siger chefpolitiinspektøren.

 

Østjyllands Politi vil i den kommende tid være ekstra synlige i og omkring Frydenlundscentret og andre steder i Aarhus V.

 

”Vi vil gerne opfordre borgerne i området til at ringe til os med det samme, hvis de ser noget mistænkeligt eller får øje på grupper af personer, der skaber utryghed i området, ” siger Klaus Arboe Rasmussen.