Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter konkurs: Nu genopstår aarhusiansk slikunivers

Af Freja Dumont

Tidligere på måneden måtte det aarhusianske slikunivers Laberlarven tages under konkursbehandling ved Retten i Aarhus.

Men nu er godt nyt for alle slikglade aarhusianere!

For slikvirksomheden er netop blevet opkøbt af Scan Chokolade A/S – og dermed fortsætter Laberlarven under navnet Sukkerstokken.dk, så aarhusianerne stadig kan sidde hjemme i sofaen og bestille bland-selv-slik online.

Opkøbt af en af Danmarks største familieejede slikvirksomhed

Scan Choco A/S fra Hinnerup har importeret slik og chokolade til danskerne siden 1972, og er i dag en af Danmarks største familieejede konfekturevirksomheder.

Ved opkøbet af Laberlarven.dk udvides grossistvirksomheden med endnu et ben, når privatkunder fremover også skal kunne købe kvalitets slik og chokolade via hjemmesiden Sukkerstokken.dk

”Vi havde gennem længere tid kigget efter mulige samarbejdspartnere i forhold til at udvide vores forretning med en onlinedel målrettet private.

Da muligheden opstod for at indgå samarbejde med Frederik Schnell og Nikolaj Sloth Lynge fra Laberlarven, så slog vi til. De har i løbet af de seneste to år fået opbygget en stor kundekreds på + 100.000, og har gennem forløbet draget sig nogle erfaringer i forhold til, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Sammen med vores egne erfaringer i branchen, så kan det bruges i det nye set-up, og dermed gøre Sukkerstokken.dk til en bæredygtig online-forretning,” siger Kristian Hyllested, adm.dir i Scan Choco A/S om baggrunden for købet af aktiverne i Laberlarven Aps i en pressemeddelelse.

Kendte slik-herrer bag roret

De to tidligere ejere af Laberlarven, Frederik Schnell og Nikolaj Sloth Lynge fortsætter i det nye set-up, hvor Nikolaj Sloth Lynge bliver daglig leder og Frederik Schnell vil få ansvaret for markedsføringen. 

”Vi er utrolig glade for, at vi kan fortsætte med at levere bland-selv-slik til vores mange kunder, og ser store fordele i at være blevet matchet med Scan Choco.

I månederne op mod konkursen beviste vi, at vi var på rette vej, men på vejen dertil, havde vi fået oparbejdet for stor en gældsbyrde, som dermed førte til konkursen. Nu ser vi fremad, og glæder os til at udvikle Sukkerstokken.dk sammen med Scan Choco,” siger Nikolaj Sloth Lynge.

Han tilføjer, at med Scan Chocos position i branchen vil det give en lang række fordele, som f.eks. bedre indkøbspriser, lavere fragtudgifter og Scan Chocos store sortiment af egne varer kan naturligt indgå i det fremtidige sortiment til kunderne. 

Alle aktiviteter er nu samlet i Scan Chocos hovedkvarter i Hinnerup, hvor kunderne også selv kan hente det bestilte bland-selv-slik, hvis de ikke kan vente, til det bliver leveret hjemme hos dem dagen efter. 

Sukkerstokken.dk vil fremover kunne tilbyde kunderne at bestille bland-selv-slik online med levering en til to dage efter bestillingen, samt en abonnementsordning, så man fx en gang om ugen får leveret sit blandede favoritslik hjemme. 

Del artikel

Andre læser også