Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter konkurs: Nu genopstår aarhusianske pizzeriaer

Af Freja Dumont

Den østjyske pizzakæde Ild.Pizza måtte tilbage i marts erklære sig konkurs. Men nu genåbner to af de lukkede pizzeriaer i Risskov og Åbyhøj – i hvertfald for en periode.

“Jeg er de seneste uger blevet oversvømmet med henvendelser. De fleste fra kunder, der ønsker at ILD.PIZZA skal fortsætte. Mange tak, det varmer.

Jeg har derfor besluttet, at vi fra torsdag d. 18. april kl. 17 genåbner afdelingerne i Risskov og Åbyhøj.

Det er endnu uvist, om der er tale om en permanent åbning, men du kan i hele perioden selvfølgelig fortsat bruge gavekort og deal-beviser,” siger Anders Grønborg, som er virksomhedens stifter og ejer.

Søger ny partner til projektet

Pizza-eventyret startede 2019, da makkerparret Anders Grønborg og Esben Mols Kabell åbnede Ild.Pizza efter at de to havde solgte størstedelen af livsværket Lasertryk i Aarhus for 400 mio. kr.

Ambitionerne var dengang store, og målet var at åbne i forstæder over hele landet med 50 pizzeriaer indenfor fem år. Men sådan gik det altså ikke.

I forbindelse med konkursen udtalte Anders Grønborg til Finans:

“Jeg kan ikke fortsat forsvare at holde fart i selskabet, da underskuddet fortsætter, selvom der er klar forbedring i 2023 i forhold til året før.”

Her en måneds tid efter konkursen er han dog klar på at starte pizzaeventyret op igen – hvis han altså kan finde en partner til projektet vel og mærke.

“Jeg har endnu ikke fundet en partner, der vil hjælpe mig med at opbygge en kvalitets-pizzakæde.

Så hvis man kender en driftig og energisk kandidat, der er lige så passioneret omkring pizza som mig, må du gerne give ham/hende mine kontaktoplysninger,” udtaler Anders Grønborg.

Du kan allerede nu forudbestille dine pizzaer lige her.

Del artikel

Andre læser også