Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter kun et halvt år: Anmelderrost restaurant i Aarhus lukker

Af Freja Dumont
Foto: Restaurant Novel
Foto: Restaurant Novel

Den anmelderroste Restaurant Novel lukker efter kun lidt over et halvt år på Aarhus Ø . Det skriver restauranten i et opslag på Instagram:

“Det er med tungt hjerte vi må annoncere, at vi er nødsagede til at lukke Restaurant Novel. Vi troede på idéen, personalet og det vi lavede – men måske var timingen ikke rigtig.

Et stort tak til alle, der troede på os. Vi vil fokusere vores kræfter og energi på at udvikle Restaurant Moment.”

Det fremgår af konkurser.dk at Restaurant Novel ApS er taget under konkursbehandling efter begæring modtaget den 28. november 2023. 

Nåede at få særlig Michelin-stjerne

Det er ægteparret Rikke og Morten Storm Overgaard som i april 2023 kunne slå dørene op til Restaurant Novel i Esther Aggeboes Gade på Aarhus Ø.

Det begyndte ellers med et brag, og Jyllands Postens madanmelder kaldte Novel “en af årets mest interessante restaurantåbninger i Michelin-klassen” og kvitterede med seks stjerner ud af seks mulige.

Efter at have været åben i blot to måneder fik Restaurant Novel hæder for at arbejde med bæredygtighed og modtog Michelins nordiske spiseguides grønne femkløver, som Michelin-guiden giver til særligt bæredygtige restauranter.

Rikke Storm Overgaard og Morten Storm Overgaard ejer også den vegetariske Restaurant Moment på Djursland, som modtog Michelins Bib Gourmand i 2019, inden den i 2021 blev belønnet med Michelins grønne stjerne.

Dertil har Restaurant Moment også en høj placering i White Guide samt en placering som nummer tre i Norden ifølge 360eatguide.com og en stribe flotte anmeldelser både i Danmark og internationalt.

Del artikel

Andre læser også