ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter nylig chok-konkurs: Nu genopstår Bronuts igen

Af Freja Dumont
Ninos Oraha og Turker Alici.
Ninos Oraha og Turker Alici.

Fredag den 10 december måtte donut-kongerne Türker Alici og Ninos Oraha med sorg i hjertet erklære deres populære donutkæde Bronuts for konkurs.

Men nu ser det altså ud til, at donut-duoen har fået vendt skuden, og alligevel kan fortsætte i selskabet, som nu er blevet opkøbt af en investor.

På sin private Facebook-side skriver Türker Alici bl.a. følgende:

“Jeg og Ninos Orasha havde aldrig nogensinde troet, at vi skulle sætte vores ben i en Bronuts-butik igen! Men så kom Lars Jørgensen (red. kædens nye investor) ind i billedet – med en egenkapital på over 200 millioner kroner! Det er i sig selv et kæmpe skulderklap – vi er evige taknemmelige”

I en pressemeddelese udtaler Ninos Orasha også, at han og Türker er sindssygt glade for, at det lykkedes at redde Bronuts, og at de glæder sig til at komme videre på Bronuts-rejsen.

Han understreger også, at 2022 kommer til at handle om, at få styr på forretningen, mere end det kommer til at handle om at åbne nye butikker .

Der skal i hvertfald ikke herske nogen tvivl om, at de to donut-konger er lykkelige for, at det igen er muligt at køre Bronuts-kæden videre.

Genåbningen sker i butikkerne i Åbyhøj, Frederiksgade Aarhus, Kolding, Vesterbro (København) og Valby (København). Åbningen forventes at være i januar, men er endnu ikke fastlagt endnu.

Del artikel