Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter succesåbning: Madklubbens italienske Mamma åbner nu også om søndagen

Af Jan L. Pedersen

Madklubbens italienske restaurantkoncept Mamma’s er kommet flyvende fra start i Aarrhus. Derfor åbner restauranten nu også søndag, hvor Mamma går i køkkenet og kreerer populære italienske livretter til alle der elsker italiensk mad.

Der er godt nyt til alle fans af italiensk mad. Madklubbens italienske restaurant Mamma’s holder nu også åbent om søndagen. Det sker blot to måneder efter åbningen i Aarhus i lokalerne ved Frue Kirkeplads.

“Aarhusianerne er tydeligvis lige så vilde med italiensk mad, som jeg selv er. Modtagelsen af Mamma’s i Aarhus  har virkelig været overvældende ,” fortæller Anders Aagaard, stifter og ejer af Madklubbens restauranter.

Efter succesåbning: Madklubbens italienske Mamma åbner nu også om søndagen

Priserne på Mamma’s er, ligesom på Madklubbens andre restauranter, på et leje, hvor alle kan være med. 3 retter koster 250 kr, og for 350 kr. får man Mamma’s Family Feast med antipasti, pasta, kød eller fisk og dessert. Hvis man er tørstig, kan man for 100 kroner nyde ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, øl og sodavand.

Køkkenet byder på italienske klassikere som carbonara, vitello tonnato, caprese, friskbagte pizzaer og panna cotta.

“Et besøg hos Mamma’s er lidt som at blive inviteret hjem til ens italienske bedstemor en søndag, hvor hele familien samles til middag. Her er skøn stemning og de bedste livretter fra Italien lavet med en masse kærlighed og passion. Mad som en italiensk mamma vil elske at forkæle sin familie med,” fortæller Anders Aagaard til Aarhus Update.

Du kan booke bord på Mamma’s i Aarhus her:

Del artikel

Andre læser også