ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter to år: Kendt burgerkæde lukker og slukker i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen

Alle gode ting har en ende, siges der. Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade er lukket, og lokalerne er solgte. Det skete stille og roligt, uden så mange opdagede det. 1. september var nøglerne til lokalerne afleveret til de nye ejere.

Tommi’s

Ramte ikke Aarhus rent

Hvorfor, Tommi’s Burger Joint lukker, vides ikke, udover de skriver, at de vil videre til andre eventyr, hvilket må betyde, at det nok ikke er i Aarhus. Det er to år siden, at den islandske burgerkæde Tommi’s Burger Joint kom til Aarhus. Det var dengang burger-bølgen for alvor rasede. Men de fik vist aldrig rigtig tag i aarhusianerne, og har åbenbart valgt at trække sig igen. De driver stadigvæk to burgerbarer i henholdsvis København og Lyngby.

Efter to år: Kendt burgerkæde lukker og slukker i Aarhus

Aarhusianske The Burger Shack har overtaget lokalerne

Når man taler om at ramme den rent på burgerscenen, så kommer vi ikke udenom The Burger Shack. De er godt på vej til at være en institution i Aarhus og driver i forvejen to burger-joints. En i Frederiksgade og en på Trøjborg. Det er dem, som overtager Tommi’s Burger Joint, så lokalerne fortsætter som burgerbar. Dog bliver det hele renoveret i bedste Burger Shack stil. Så det er en ny burgerbar, vi kan forvente med de velkendte burgere, som vi kender så godt fra de andre Burger Shack-forretninger.
 

The Burger Shack regner med at åbne omkring 1. oktober. Den helt præcise åbningsdato er ikke meldt ud endnu.

 

Del artikel