Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter totalt udsolgt tour: Tobias Rahim annoncerer ekstrakoncert i Aarhus  

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Hans kunst er provokerende, grænsesøgende, poetisk, sexet og ikke mindst storhittende!

Og nu tager Tobias Rahim den med sig på landevejen og velsigner landets fire største byer på live-turné i foråret 2022 – en tour som lynhurtigt blev totalt udsolgt.

Derfor har den storhittende “stor mand” netop annonceret, at han giver ekstrakoncert i både København og Aarhus – nærmere bestemt på Train torsdag den 21. april 2022.

Du kan finde billetter her. 

Eksperimenterende talent

Midt på scenen, i keglen fra spotlyset, indtog han barstolen i bar overkrop – bodypainted, rød som djævelen!

Og under skyggen fra en sort cowboyhat, stod det velkendte overskæg – som altid – knivskarpt.

Tobias Rahim forstår, om nogen, at sætte en scene, præcis som han gjorde på Store VEGA i København, tilbage i maj måned.

Og nu gør han det igen, når han folder sin farverige verden ud i fuldt flor på live-turné i landets fire største byer til foråret 2022.

Ærlige følelser og poesi bliver til hits

Tobias Rahim er en kunstner, som skaber sit helt eget rum, hvor han leger med ærlige følelser og poetisk, grænsesøgende lyrik tilsat et æstetisk ofte provokerende, men smukt udtryk.

Det er et frirum, hvor der er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, humor, sex og ulykkelig kærlighed.

Sange som ’Costa Del Sol Til København’ og ’Jesus’ vidnede hurtigt om artist, man ikke bare kunne sætte i bås. Og den efterfølgende udgivelse af debutalbummet – og kortfilmen – ’NATIONAL ROMANTIK 2021’, gjorde, sidste år, Tobias Rahim til et af de varmeste og mest interessante nye navne i dansk popmusik.

I løbet af sommeren 2021, har danskerne for alvor forelsket sig i Tobias Rahim. Med markante udgivelser som streaming-hittet, ’BURHAN G’ med netop Burhan G og rapperen Kidd, samt det uundgåelige radiohit, ’STOR MAND’ med Andreas Odbjerg, har Tobias Rahim for alvor velsignet moderlandet med sit funklende talent, som han nu også tager med ud på landevejen i 2022 .

Del artikel

Andre læser også