Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter vild vækstrejse: Koncern opkøber Danmarks største leasingportal

Af Aske Bisgaard Pedersen
Morten Grønhøj (venstre) fra FindLeasing og Kent Bernsdorf (højre) fra Autosource Group
Morten Grønhøj (venstre) fra FindLeasing og Kent Bernsdorf (højre) fra Autosource Group

Danskerne er vilde med at lease biler – men det kan være noget af en jungle selv for rutinerede leasingkunder.

Det har virksomheden FindLeasing i en årrække kæmpet ihærdigt for at ændre på med Danmarks førende leasingportal.

De er blevet opkøbt af en større koncern i autobranchen, og nu skal der fuld tryk på speederen – også uden for de danske landegrænser.

Alle aktuelle leasingtilbud samlet ét sted

FindLeasing er en online leasingportal, der gør det nemt for forbrugerne at sammenligne leasingmuligheder for biler. Med FindLeasing kan du hurtigt og nemt søge efter de bedste billeasingtilbud på markedet, hvilket sparer dig tid og penge.

De har nemlig gjort det nemt for forbrugerne at sammenligne leasingmuligheder for biler. Med deres leasingberegner kan man hurtigt og nemt søge efter de bedste billeasingtilbud på markedet.

Leasingberegneren har været en stor succes. Så stor, at FindLeasing altså har manifesteret sig som danskernes foretrukne leasingportal.

Men det er ikke kun leasingkunderne, der har fået øjnene op for den smarte leasingberegner.

Vil automatisere og digitalisere autobranchen

Det er virksomheden Autosource Group, der med 81 mand og hovedsæde i Odense ser store muligheder i FindLeasing – både fra et forbruger- og forhandlerperspektiv.

FindLeasings portal er nemlig lige det, de mangler for at indfri ambitionen om at automatisere og digitalisere autobranchen:

“Vi bestræber os på hele tiden at udbygge vores samlede platforme. Vores mål er at udvikle og automatisere autobranchen og mere convenience for både forhandlerne og kunderne.

Og her passer FindLeasing 100% ind i vores setup,” lyder det fra Autosource Groups direktør, Kent Bernsdorf, og uddyber:

“Vi sælger jo ikke noget til kunderne, det gør bilforhandlerne. Vores ypperste opgave er at levere de bedst mulige værktøjer, så forhandlerne og kunderne møder hinanden på bedste vis.”

Hos Autosource Group er målsætningen at tilbyde bilforhandlere ét ultimativt, samlet system fra de modtager et lead på nettet og til, at de sidder med en underskrevet leasingaftale.

Medstifteren af FindLeasing, Morten Grønhøj, og resten af teamet fortsætter i det nye, større setup hos Autosource Group og ser frem til at gøre tilværelsen endnu bedre for leasingforhandlere og -kunder:

“Vi har jo lavet leasingberegneren, som forhandlerne fremover kan få ud på deres hjemmesider, så de slipper for at lave en masse manuelt arbejde. Vi har også allerede planer for at gøre tingene endnu nemmere.

Når man ser en leasingaftale i dag, ved man eksempelvis ikke, hvad bilens restværdi er. Programmet vil på sigt fortælle, om det er et godt tilbud og være så brugervenligt som muligt,” forklarer Morten.

Han kan også røbe, at de både hos FindLeasing og Autosourvce Group helt uafhængigt af hinanden har modtaget flere kundeønsker de seneste år om, at de to parter skulle finde sammen.

Store udenlandsdrømme

Ambitionen for opkøbet af FindLeasing og fremtidige samarbejde er store og rækker også uden for de danske landegrænser.

“I Autosource Group har vi haft 100% vækst det sidste år. Næste skridt er at skalere yderligere og for alvor nå ud i flere lande.

Her er de mange komplementære muligheder i FindLeasings værktøjer en væsentlig faktor,” fortæller ejeren af Autosource Group og uddyber:

“Det er selvfølgelig et vigtigt skridt på vejen mod at vækste yderligere i Danmark, men også i Europa. Vi har allerede underskrevet en aftale i Norge, og vi forventer også at være køreklar i Tyskland i år.”

Hvis man ikke allerede er bekendt med den populære leasingberegner, så kan man tjekke den ud her.

Del artikel

Andre læser også