Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efterlysning: 67-årig fundet i god behold

Af Freja Dumont
Foto: Rigspolitiet.
Foto: Rigspolitiet.

Opdatering: Den 67-årige mand, politiet tidligere i dag efterlyste med navn og foto, er blevet fundet i god behold. Det skriver Østjyllands Politi på Twitter. Han befandt sig på en adresse i Skanderborg, og de pårørende er underrettet om, at han er fundet og har det godt.

Mandag aften modtog Østjyllands Politi om, en mand fra Sabro var savnet. Han var sidst set omkring kl. 12.00 på sin bopæl i Sabro, men det har i løbet af aftenen og natten ikke været muligt for Østjyllands Politi at finde frem til ham.

Tirsdag morgen fortsætter politiet arbejdet og leder efter manden, men de beder samtidig om offentlighedens hjælp til at finde ham.

Den 67-årige år, men han er ude af stand til at tage vare på sig selv over længere tid. Derfor håber politiet, at man vil ringe til dem på telefonnummer 114, hvis man har oplysninger om, hvor manden befinder sig.

Han har tidligere opholdt sig i Tilst, men Østjyllands Politi har ingen indikationer på, hvor han nu befinder sig. Han forlod sin bopæl uden telefon og hævekort.

Hvis du har oplysninger om, hvor han befinder sig, bedes du ringe til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Del artikel

Andre læser også