Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efterlysning: Mand mistænkt for at medvirke til knivoverfald

Af Freja Dumont
Arkivfoto: Presse-fotos.dk
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Opdatering: Den mistænkte er blevet anholdt, og derfor har vi nu fjernet hans navn, foto og personlige oplysninger fra artiklen.

Onsdag d. 1. marts kl. 21.28 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 39-årig mand var blevet overfaldet med blandt andet kniv, slag og spark.

Overfaldet havde fundet sted på Hack Kampmanns Plads i Aarhus C og var blevet begået af i alt tre personer – to mænd og en kvinde.

Østjyllands Politi har siden da efterforsket sagen og fået identificeret alle de tre mistænkte personer, der ifølge sigtelsen har begået overfaldet mod den 39-årige mand i forening og efter en fælles forudgående aftale.

En 26-årig kvinde og en 30-årig mand er allerede blevet anholdt og varetægtsfængslet i sagen efter at have været fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Aarhus henholdsvis den 21. og den 24. marts, mens det ikke på nuværende tidspunkt har været muligt for politiet at finde frem til den tredje person.

Derfor offentliggør Østjyllands Politi nu den tredje mistænktes persons navn og billede og beder om offentlighedens hjælp til at finde frem til ham.

Del artikel

Andre læser også