Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinterbadeklub inviterer: Kom til gratis saunagus og vinterbadning

Af Freja Dumont
Foto: Fisherman's Friends
Foto: Fisherman's Friends

Elsker du også en kold dukkert og at få røde kinder i en sauna?

Da Fisherman’s Friends i november åbnede en pop up-klub for unge vinterbadere mellem 18-35 år, gik der ikke mere end 5 timer, før alle 320 pladser var fuldt bookede.

Var du ikke en af de heldige, der nåede at få en plads, har du snart en ny chance for at nyde en gratis omgang saunagus og forfriskende vinterbadning for dig og dine venner.

Vinterbadeklubben vender nemlig tilbage til Aarhus den 9. og 10. marts, og du kan sikre dig en plads i den eksklusive klub med early access lige her. Med early acces får du direkte besked, så snart der åbnes op for bookinger.

Fisherman’s Friend har denne gang udvidet deres vinterbadeklub op til 480 pladser fordelt på 4 dage, og 24 hold, så alle får en nærværende, intim og afslappende oplevelse.

Hvert event byder på gratis saunagus med professionel gusmester, duftolier og pastiller, som til sammen giver en 4D oplevelse, vinterbadning, varme drikke ad libitum, goodiebags og fællesskab.

En nærværende oplevelse uden telefoner

De seneste 10 år er vinterbadeklubberne i Danmark firdoblet i størrelse, og hobbyen har aldrig været mere populær.

Men der er et problem – klubberne i landets største byer har flere års venteliste og gør det svært for de unge, nysgerrige og uerfarne vinterbadere at hoppe med på bølgen.

Dagen skal derfor give de unge en nærværende oplevelse, hvor de pakker telefonen væk og tager kroppen i brug.

“Vinterbadning er det perfekte match til Fisherman’s Friend.

Vores historie begyndte ved havet for 158 år siden, og nu skaber vi en mere moderne forbindelse til vandet, som er mindst lige så forfriskende som vores pastiller,” siger Lotta Hansson Lotterup fra Fisherman’s Friend.

Til hver event kan alle, der kigger forbi pladsen, deltage i Cornhole konkurrencen. Der vil her være mindre præmier at vinde, alt efter hvor godt man klarer det – og dagens topscore vinder 2 billetter til Grøn Koncert.

Del artikel

Andre læser også