Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afslører hemmelighed: Eksklusiv butik åbner på Store Torv

Af Jonathan Sten Drivsholm
Store Torv.
Store Torv.

Lokalerne på Store Torv 3 – mellem tøjforretningen Cos og boghandlen Kristian F. Møller – skal ikke længere stå tomme.

UrHandleren.dk, som forhandler luksusure fra eksklusive brands som Rolex, Omega, Breitling og Audemars Piguet, åbner nemlig på adressen.

Det skriver forhandleren på sin hjemmeside.

“Nu er tiden endelig inde til, at vi kan løfte sløret for vores lille hemmelighed. En hemmelighed, som vi længe har glædet os til at kunne præsentere for UrHandlerens nuværende og fremtidige kunder.

Til august åbner UrHandleren og UrHandleren Invest fysisk butik i hjertet af Aarhus. En drøm, der endelig er gået i opfyldelse,” lyder det om åbningen.

Aarhus’ fedeste placering

At der er ure at finde på Store Torv 3 er ikke helt nyt. I flere år har adressen nemlig huset en anden urforhandler i form af Uhrmageriet, der gik konkurs for nogle år siden.

Afslører hemmelighed: Eksklusiv butik åbner på Store Torv
Foto: Google Street View

Torvet foran Aarhus Domkirke råder i forvejen over Ditur, som forhandler ure i et lavere prisleje og er at finde i nummer 14.

For UrHandleren, der åbner sin første fysiske butik på Store Torv til august, er placeringen intet mindre end perfekt.

Faktisk går man så langt som at kalde den ‘Aarhus’ fedeste placering’.

“Hvor skal Aarhus største ur-forretning af luksus-ure så placeres? Vi ønsker naturligvis, at butikken er placeret så belejligt som muligt for vores kunder.

Vi ser ingen bedre placering for Danmarks smukkeste urforretning end Store Torv 3 i Aarhus C. Vi er lige nu i fuld gang med at designe vores kontorinventar samt istandsætte og renovere butikken,” lyder det fra UrHandleren.

Luksusmærker på hylderne

UrHandleren har indtil nu været at finde på Charlottenlund Slot nord for København, hvor det har været muligt at få urene fremvist.

Men nu behøver aarhusianerne snart kun bevæge sig så langt som til centrum for at se forhandlerens ure.

Butikken i hjertet af Aarhus vil være åben 6 dage om ugen og altid have over 100 luksusure på lager – både spritnye og brugte – ligesom den vil byde på eget urmagerværksted.

Foruden Rolex, Omega, Breitling og Audemars Piguet forhandler man også luksusmærker som Breitling, IWC, Panerai og Hublot.

UrHandleren, som startede tilbage i 2013, har hidtil primært været en onlineforretning, men med den nye store fysiske butik i Aarhus har virksomheden nu taget næste skridt.

“Vi glæder os til at kunne slå dørene op for vores længe ventede butik i august,” lyder det.

Indtil videre er meldingen fra UrHandleren, at den fysiske butik åbner i midten af august. Forhandleren lover at opdatere nærmere på sine sociale medier.

Hvad: UrHandleren åbner butik
Hvor: Store Torv 3
Hvornår: I midten af august

Del artikel

Andre læser også