Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For det voksne publikum: Eksklusiv natklub slår dørene op i Aarhus

Af Freja Dumont

Nu kan du snart lufte danseskoene på en helt ny natklub i hjertet af Aarhus.

Det aarhusianske natteliv beriges nemlig med natklubben U-Bahn, som fredag den 24. marts for første gang inviterer indenfor i eksklusive omgivelser for gæster over 25 år.

“Vi synes, Aarhus manglede en natklub for et lidt mere voksent publikum, hvor der er god plads og fokus på kvalitet og service,” siger en af stedets fire ejere, Burak Morali, som også står bag Aarhus-barerne Madam Cuba og Bitterbar.

Industrielt møder glamourøst

Som navnet antyder, er natklubben U-Bahn inspireret af den tyske undergrundsbane, og for at komme ind, skal du først gå ned af en række trappetrin på adressen i Fiskergade.

Når du træder ind i den “skjulte” undergrundsklub, bliver du mødt af moderne indretning med rå industrielle rammer kombineret med flot design og eksklusivt interiør i velour.

Stedet lægger, trods sit navn, på ingen måde op til Berliner-raveparty, men har derimod en mere eksklusiv club-steming, hvor det gode lydsystem i kombination med det fancy lysdesign i loftet og på væggene giver en eksklusiv helhedsoplevelse.

Fokus på gode cocktails

Burak Morali har mere end 20 års erfaring som bartender, og har opnået flere topplaceringer til DM i bartending, hvorfor cocktails også er et vigtigt element hos natklubben.

“Jeg går meget op i at få uddannet vores personale godt, så de kan ryste lækre cocktails. Vi kommer til at tilbyde omkring 13 forskellige cocktails og prisen bliver fra 95 kroner, hvilket må siges at være en god pris sammenlignet med andre steder i byen.

U-Bahn er også et ideelt sted for private og firmaarrangementer af alle typer og størrelser.

Klubben på Fiskergade 4 holder åbent fra kl. 22-05 hver fredag og lørdag. Du kan læse mere her.

Del artikel

Andre læser også