ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksklusivt tilbud: Spar op til 35% i Spejder Sport

Af Freja Dumont

Hvis du er vild med natur- og outdoorliv, så er et besøg hos Danmarks største leverandør af udstyr til eventyr næsten obligatorisk.

Her er selvfølgelig tale om Spejder Sport, som siden 1940’erne har leveret friluftsudstyr til danskerne.

Her får du kompetent vejledning, og du kan blive forsynet med et væld af kvalitetsudstyr, hvad end du skal bruge nye støvler til vandreturen, en sovepose til shelterovernatningen eller en sweater til bålaftener under stjernerne.

Eksklusivt tilbud: Spar op til 35% i Spejder SportEksklusivt tilbud: Spar op til 35% i Spejder Sport

MigogAarhus har i samarbejde med Spejder Sport lavet fire specielle kampagnepriser, så du kan sikre dig det helt rigtige at klæde dig i, når du skal holde dig varm i vinterlandskabet.

Alt du skal gøre for at opnå rabatten er at oplyse koden migogaarhus, når du handler i Spejder Sport på Østergade 5, C, 8000 Aarhus.


 

Eksklusivt tilbud: Spar op til 35% i Spejder Sport

Devold Nordsjø Sweater Unisex

I mere end 160 år har fiskere og andre, der har arbejdet i det barske klima på den norske kyst fra Bergen til Lofoten holdt varmen med Devolds kraftige striktrøjer.

Nordsjö er en af disse klassikere, og den traditionelle uldtrøje har været en del af Devolds historie mere end 160 år.

I dag holder de klassiske uldtrøjer stadig både som et ekstra varmt mellemlag under skaljakken eller yderst på en kold og tør dag.

Nordsjö er strikket i tyk varm uld, der giver en fantastisk varme og isolerer selv i våd tilstand. Den har ribstrikkede manchetter samt rib i underkant og halsen, der sikrer, at den sidder godt og pænt.

Alt i alt er den Nordsjö et godt valg, der både fungerer som en varm trøje yderst eller som et ekstra varmt lag under skaljakke når kulden virkelig bider.

Normalprisen på Devold Nordsjø Sweater er 1.199 kroner – med vores kampagnepris kan du få fleecetrøjen for 899 kroner.


Eksklusivt tilbud: Spar op til 35% i Spejder Sport

Asivik Polar2 fleecetrøje herre/dame

Årstiden indbyder til vamsede fleecetrøjer, som kan holde os ekstra varme i kulden.

Derfor inderbærer specialtilbuddet også Polar2 fleecetrøjer af Spejder Sports eget mærke Asivik, der siden 1987 har stået for enkelt og gennemarbejdet grej, der er bygget til friluftsliv i det omskiftelige, danske klima.

Med sin tykke pels-lignende struktur binder fleecen rigtig meget luft, hvilket giver en fantastisk isolation og varmer dig mere.

Udover dens evne for at isolere, er Polar virkelig behagelig at have på, da fleecens struktur gør jakken utrolig blød og rar.

Normalprisen på Asivik Polar2 fleecetrøje er 699 kroner – med vores kampagnepris kan du få Polar fleecen for 499 kroner.


Eksklusivt tilbud: Spar op til 35% i Spejder Sport
SC_2028-10

Hestra Deerskin Winter Lined handsker

Du kan også få varmet dine hænder med handsker i blødt og smidigt hjorteskind, der sikrer en god bevægelses frihed og et godt greb – hvilket gør handsken velegnet, uanset om du skal gribe om rattet eller cykelstyret en kold vintermorgen.

Det varme fleecefor gør handsken anvendelig fra kulden starter med at bide i det tidlige efterår og hele vinteren igennem.

Normalprisen Hestra Deerskin er 699 kroner – med vores kampagnepris kan du få handskerne for 499 kroner.


Eksklusivt tilbud: Spar op til 35% i Spejder Sport

Columbia Rugged Ridge II Sherpa Fleece, herre

Når du kommer frem til overnatningspladsen efter en kold vandretur i efteråret eller skal have varmen efter en lang dag på pisterne, mens du nyder en kop varm kakao og vafler i pejsestuen, er denne tykke og vamsede vinterfleece et must!

Rugged Ridge-fleecen kombinerer unikke isoleringsegenskaber med lav vægt og pakvolumen, og den er strikket i lange fibre med et højt løft, der giver den unikke isoleringsevne. De lange fibre giver ligeledes det karakteristiske fiberpels look.

Normalprisen på Columbia Rugged Ridge er 599 kroner – med vores kampagnepris kan du få fleecetrøjen for 399 kroner.

Del artikel

Andre læser også