Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Elværket Åbyhøj: Gin & Jazz – en eksklusiv jazzklub fra 1920’ernes mellemkrigstid

Ellværket Swinger, prima popup jazzclub, Gatsby,
Ellværket Swinger, prima popup jazzclub, Gatsby,

Lad propperne springe og swingmusikken flyde, når vi giver dig adgang til en eksklusiv jazzklub fra 1920’ernes mellemkrigstid. Elværket Åbyhøj emmer af livlig eskapisme og danseglade mennesker, når vi byder op til fest, mad og dans i tidens ånd.

 

En aften for fuld musik

Med en besætning på 20 mand, kommer taget til at løfte sig, når Keep The Change Big Band spiller op til dans i løbet af aftenen. Imellem settene vil dygtige DJs fra Swingerklubben fylde rummet med et perfekt afstemt lydbillede.

Foto: Gorm Branderup

Foredrag

Hakkekød og pagehår – mad og mode i mellemkrigstiden’ v. Dorthe Chakravarty, historiker og forfatter. De forbudte trin fra storbyjunglen – om mellemkrigstiden som en jazztid’ v. Bertel Nygaard, lektor i historie, Aarhus Universitet

Foto: Gorm Branderup

 

Workshop i Lindy Hop

Der er også plads til dig på dansegulvet. Arrangementet krydres med skønne swing- og lindy hop dansere, og med begynder-workshop først på aftenen, er der ingen undskyldning for ikke at indtage dansegulvet.

Foto: Gorm Branderup

Smukke lokaler og eksklusiv bar

De nænsomt restaurerede lokaler med højt til loftet, originale fritlagte spær, konstruktioner og brede plankegulve giver plads og rum til livlig dans og høflig konversation. Endvidere vil antikke møbler og oppyntning være med til at cementere et look anno 1925. I baren er der rig adgang til lækre drinks og cocktails, serveret i samarbejde med Njord Gin og deres kyndige bartendere.

 

Dress to impress

Pust støvet af The Great Gatsby, eller gense filmen, for denne aften udgør disse scener inspirationen til gæsternes forrygende festlige påklædning. Find gallakjolen, jakkesættet og lakskoene frem, stryg skjorten, sæt en fjer i hatten, vælg den mest udfordrende læbestift og stik cigaretrøret i håndtasken. Så er du klar til Gin & Jazz på Elværket.

 

Lørdag den 23. februar 2019, kl. 16:30-02:00 Elværket Åbyhøj, Thorsvej 4, 8230 Åbyhøj.

 

Se det fulde program her:

 

Arrangør: Århundredets Festival og Prima Event