Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor guide: Her kan du se EM på storskærm i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Arkivfoto: Presse-fotos.dk
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

En helt og aldeles vanvittig sportssommer sparkes i gang, når åbningskampen til EM i fodbold spilles fredag aften.

Set med rød-hvide briller går det for alvor løs i weekenden, hvor Danmark tager hul på slutrunden med opgøret mod Slovenien – og dét er selvfølgelig en kamp, der bare skal ses.

Heldigvis kan du følge de danske drenge – såvel som de øvrige EM-nationer – skulder ved skulder med andre fodboldfans, når kampene vises på storskærm flere steder i Aarhus.

Danmarks EM-kampe:

  • Søndag den 16. juni klokken 18.00 : Slovenien – Danmark
  • Torsdag den 20. juni klokken 20.00: England – Danmark
  • Tirsdag den 25. juni klokken 18.00: Denmark – Serbien

I denne artikel giver vi dig overblikket over, hvor du kan søge hen for at se EM i fodbold i dagene 14. juni – 14. juli.

Kom så Danmark!

OBS: Guiden opdateres løbende.

Stor guide: Her kan du se EM på storskærm i Aarhus
Foto: Aarhus Kommune

Markedshallen Nicolinehus – Danmarks første kamp mod Slovenien på søndag 16. juni kan du se i Markedshallen, der inviterer alle roligans til gratis storskærmsarrangement. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00, men allerede fra kl. 16.30 er der gode tilbud at hente. Markedshallen bliver i dagens anledning pyntet i rød-hvide farver, og der er selvfølgelig sørget for landsholdsmerchandise på bordene.

Camping Åen – Minigolfbaren på Åboulevarden viser alle EM-kampe, og her kan du endda score ekstra point, hvis du tropper op på kampdagen iført en landsholdstrøje fra det land, du holder med – så får du nemlig lov til at spille minigolf ganske gratis. Hvis du vil være sikker på at få plads, er det en god idé at booke på forhånd.

Rabalder Bar – Ikke langt fra Camping finder du cocktailbodegaen Rabalder Bar, der viser alle Danmarks EM-kampe live. Entréen er gratis, men vil du reservere bord, koster det 99 kroner pr. billet – med i prisen får du 1 times fri fadøl og en stadionplatte.

Elfe – Restauranten i Risskov sætter en 85 tommer skærm op på terrassen for at fejre fodbolden. Elfe oplyser, at de som udgangspunkt viser alle Danmarks kampe og i den forbindelse vil byde på et tilbud eller to. Entréen er ganske gratis, og der vil blive serveret EM-chips for alle, der møder op i rødt og hvidt, når det danske landshold spiller.

Tir na nÓg – Frederiksgades største gastropub er altid garant for en fodboldfest, og EM 2024 er bestemt ingen undtagelse. Baren viser traditionen tro samtlige opgør – hvis I er mere end 6 personer, kan I booke bord til kampen.

Kaj Kiosk – Hos biksen på Marselisborg Lystbådehavn kan du se alle Danmarks kampe og et udvalg af andre spændende EM-opgør. Kaj Kampen vises på en 86 tommer skærm, og der vil være et begrænset antal pladser, så sørg for at være i god tid.

Studenterhus Aarhus – Til alle Danmarks EM-kampe er der gratis storskærmsarrangement for byens studerende på Tåsingegade 5. Men! Vær opmærksom på, at studenterhuset kun har plads til 100, så deltagelse kræver tilmelding på forhånd.

Old Irish – Den irske på hjørnet ved Bispetorv viser selvfølgelig også EM-fodbold, så her kan du også kigge forbi for at se Danmarks kampe på storskærm. Der er gratis entré, men vil man være sikker på at få et bord, kræver det køb af en bordpakke.

Stor guide: Her kan du se EM på storskærm i Aarhus

To Kolde – Byens nye sportsbar er med hele vejen fra fredag aftens åbningskamp til finalen i juli. Her er det muligt at booke bord på forhånd – men ikke til Danmarks kampe, hvor bordene uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Aarhus Comedy Club – Normalt står der Open-Mic og gode grin på menuen, men under EM blænder Aarhus Comedy Club op for flere af de største opgør, herunder selvfølgelig Danmarks kampe. Du kan tilmelde dig kampene på forhånd – ganske gratis.

Heidi’s Bier Bar – Hos Heidi’s kan du se Danmarks kampe mod Slovenien og Serbien. Der er gratis entré, men vil du reservere bord, koster det 129 kroner for en billet, der samtidig giver adgang til 1 times fri fadøl og en burger fra Brødrenes.

Panenka – Sportsbaren i Frederiksgade går selvfølgelig all in på EM-stemning og viser alle opgør. Til Danmarks kampe er der mulighed for at booke bord på forhånd.

Zanders – Du kan også heppe på de rød/hvide-drenge på Klostertorv, hvor Zanders viser alle Danmarks kampe. Fodbold rimer på fadøl, og baren tilbyder en halv liter Tuborg Grøn til kun 35 kroner.

Herman Sallings Plads – På havnefronten sørger DR for at skrue helt op for EM-feberen samtlige slutrundedage mellem 14. juni og 14. juli. Alle kampe vises på storskærm, og der vil derudover være et væld af fede aktiviteter at deltage i. Entréen er gratis i hele perioden.

Del artikel

Andre læser også