ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Én af hver, tak: Mor Anna klar med årets fastelavnsboller

Af Line Ingwar Karlsen

Fastelavnsbollesæsonen er kun lige begyndt, og det vrimler allerede med de lækre, snaskede basser rundt omkring i byen.

I denne uge hoppede det populære bageri Mor Anna også med på bølgen.

Det var en af sidste års favoritter, så vi har selvfølgelig været forbi for at tjekke udvalget ud og ikke mindst smagsteste.

Mor Anna tilbyder fire forskellige varianter af flødeskumsfastelavnsboller, og vi var ganske enkelt ikke i stand til at vælge. Og så hørte vi os selv sige de gyldne ord: “Én af hver, tak”.

Én af hver, tak: Mor Anna klar med årets fastelavnsboller

Fra citron til Sarah Bernhard

De fire varianter er:

Citron: fastelavnsbolle med citronfløde, lemon curd-creme og chokolade på toppen.

Hindbær: fastelavnsbolle med hjemmelavet hindbærsyltetøj, vaniljecreme og hindbærskum.

Abrikos: fastelavnsbolle med abrikosmarmelade, karamel, vaniljecreme og fløde.

Sarah Bernhard: fastelavnsbolle med Sarah Bernhard-creme, hindbærskum, brombær og nougatcreme på toppen.

Én af hver, tak: Mor Anna klar med årets fastelavnsboller

Lad os bare sige det ligeud: niveauet er som altid tårnhøjt hos Mor Anna. Alle fire varianter smager virkelig himmelsk og er godt afbalancerede i smagene.

Vores testpanel var helt enige om den ultimative favorit: hindbærvarianten!

Den får topplacering, fordi smagen virkelig er god og gennemtrængende her. Ingen tvivl om, at vi har at gøre med hindbær. Den søde hindbærskum og syltetøjet spiller helt genialt sammen.

På en andenplads må vi lige nævne fastelavnsbollen med citron. Lemon curd-creme og citronflødeskum – behøver vi næsten sige mere? En sand lækkerbisken!

Del artikel