ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En boligadvokat kan sikre din bolighandel

Af Annoncør

Den perfekte lejlighed eller drømmehuset er fundet i Århus-området, og nu mangler du/I bare at få underskriften sat på købsaftalen, for at den længe nærede boligdrøm kan gå i opfyldelse. Men stop lige op et øjeblik! 

Har I nogen, der sikrer sig, at I ikke bliver snydt eller betaler for meget for boligen?

Hvis ikke, så har I brug for en boligadvokat

Din egen rådgiver er vigtig

Køb af et hus eller en lejlighed er en stor investering, og det er derfor vigtigt, at man sørger for at sikre sig selv så godt som overhovedet muligt, inden man skriver under på en købsaftale.

En boligadvokat giver dig/jer den sikkerhed.

Advokaten er rådgiver for dig/jer, så I er sikre på, at alle papirer er set igennem på forhånd, og advokaten vil også påpege, hvis der er forhold, som du/I skal være opmærksomme på inden underskrift.

Sælger har allerede sikret sig sin rådgiver: Nemlig den ejendomsmægler, som viser huset frem, laver salgsopstilling og købsaftale. 

For husk, en ejendomsmægler er ikke uafhængig, mægleren er sælgers repræsentant, da det jo er sælger, der har bestilt og siden betaler vedkommende for at stå for boligsalget.

Så hvorfor skulle du/I som huskøbere stille jer selv dårligere end sælger, ved ikke at have en, der repræsenterer købersiden?

Advokaten er med hele vejen

Det kan være næsten umuligt at forholde sig neutralt og kritisk til ting som tilstandsrapport, energimærkning og servitutter, når man allerede er kommet til at forelske sig i villaen med den buede karnap, newyorker-lejligheden med tagterrasse eller den toværelses, der vil være den perfekte ramme for dit/jeres første hjem.

Derfor er det godt at have sin egen objektive rådgiver at støtte sig til.

Igennem hele forløbet sørger boligadvokaten for at læse tilstandsrapport og andre dokumenter igennem med kritiske øjne.

Mangler der ekstra oplysninger om ejendommen, det kan være servitutter eller andre ting, der kan få betydning for dig/jer i fremtiden, så sørger advokaten for at disse oplysninger bliver fremskaffet og gransket, inden den bindende underskrift sættes. 

En boligadvokat giver altså tryghed i bolighandelen og sikrer, at der ikke bliver overset noget.

Og den ekstra sikkerhed giver dig eller jer tid og ro til at drømme om det nye hjem, lede efter ting til indretningen eller udforske byen, caféerne og nogle af de andre tusinder af tilbud, der er, når man vælger at bosætte sig i en by som Aarhus.

Del artikel