ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En guide til den kreative person

Af Redaktionen

Måske er du selv en af dem, som har opdaget en længe glemte, kreativ side under lockdown. Du har måske strikket fem karklude, hæklet en hue og syet alverdens t-shirts, så du kan passe dem lidt bedre nu. Men alt det er blevet til en rutine, og dermed også lidt mere kedeligt, end første gang, da du satte gang i de hidtil støvede strikkepindende. Du har brug for en udfordring – noget, som bringer lysten til at være kreativ tilbage til dig, nu, hvor der ikke er meget andet at lave. Derfor har vi udformet en lille guide, som er fyldt med inspiration til dit næste projekt, hvis du ikke allerede er i gang. 

Vær endnu mere kreativ 

Selvom dagene er grå, og du nok ikke finder meget inspiration på gaderne, så prøv at være endnu mere kreativ. Find din inspiration i stedet for på de sociale medier, på hjemmesider, som sælger ting eller tøj. Hvis din interesse ligger i syningen af tøj, så er dette vejen frem. På nettet er det nemt at finde opskrifter til et par bukser i din størrelse, men du kan også udfordre dig endnu mere, og arbejde med forskellige stoffer og mere komplicerede mønstre. På den måde kan du udfordre dig selv ved at arbejde med alle former for stof. Disse kan du enten finde i dit skab og bruge gammelt tøj eller aflagte lagener og sengebetræk, eller købe det online. 

Prøv trenden af 

En trend, som hurtigt har banet sig vej fra København til Aarhus, er elefanthuen. Du tænker måske mest på noget, som løbere har på i vintermånederne – men den strikkede version er for kort tid siden det, som de mest stilede mennesker har på hovedet, når de går en tur på strøget. De findes i alle farver, og du må endelig være kreativ. Jo mere synlig, jo bedre. Du kan nemt finde opskrifter på huen online, og købe dem for blot et par kroner. Desuden er denne hue mindre end vesten, som ellers var et populært strikkeprojekt i vinteren, og dermed får du meget hurtigere glæde af den. 

Giv dit hjem et nyt look 

Du synes, at du har lavet nok tøj, eller det bare ikke er der, hvor din interesse ligger, men du vil stadig selv lave nogle ting? Så se dig omkring i hjemmet. Lav eventuelt en plaid som et stort projekt, sy et nyt betræk til dine puder, eller betræk en væg med læder. Kreativiteten har ingen grænser, og du kan gøre lige hvad du vil. Bliv igen inspireret på nettet eller hos dine nære venner.

Del artikel