ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En hyggelig tradition: Årets LEGO-udstilling er klar i Salling

Af Redaktionen

Det er et must hver jul i Aarhus. At slentre ned gennem Strøget i julelysets skær og selvfølgelig gå forbi Salling og kigge på deres altid hyggelige LEGO-udstilling i vinduerne.

Her kan du se intet mindre end Smilets by bygget i LEGO. Her er flere ikoniske bygninger, og detaljegraden er høj.

Forbipasserende kan stå længe og kigge i vinduerne og hele tiden få øje på nye detaljer. Og udstillingen er populær. Der stopper hele tiden nye mennesker og kigger, mens vi er forbi.

11 LEGO-entusiaster står bag

I 2022 er holdet udvidet til det største nogensinde, og det er 11 voksne LEGO-byggere, der har været med til at bygge LEGO-udstillingen i Salling Aarhus.

Der er flere, der har været med i mange år og nogle er med for første gang. Det er 8. gang de bygger en LEGO-udstilling til jul i Salling Aarhus.

Gennem årene er der blevet bygget om og bygget ud, og i dag fylder udstillingen lige godt 6,5 meter af vinduet ud mod Strøget, og er igen med historier i flere lag.

En hyggelig tradition: Årets LEGO-udstilling er klar i Salling

Nederst er der ‘huler’, hvor de hylder flere af de kendte LEGO-temaer som fx Harry Potter, Speed Champions, Super Mario og Minecraft. Ovenpå er ‘byen’, der i år er lige dele Aarhus og lige dele fri fantasi.

Der er et gennemgående tema med tivoli gennem hele udstillingen. Aarhus-delen indeholder naturligvis Salling, som i år er opdateret med de nye udvidelser på Salling ROOFGARDEN.

Dele af Tivoli Friheden og Marselisborg Slot er også med. I delen med fri fantasi kommer der Ildbjerget, Ispaladset og Troldmandens tårn.

Der arbejdes meget på belysning og bevægelse, og det skal igen i år være muligt for publikum at aktivere dele af udstillingen. 

Del artikel

Andre læser også