Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En hyggelig tradition: Årets LEGO-juleudstilling i Salling afsløres snart

Af Redaktionen

Det er et must hver jul i Aarhus. At slentre ned gennem Strøget i julelysets skær og selvfølgelig gå forbi Salling og kigge på deres altid hyggelige LEGO-udstilling i vinduerne.

I år kan du igen lade dig fortrylle af LEGO- verdenen, når årets juleudstilling i Salling afsløres lørdag den 28. oktober kl 10.

Til afsløringen vil to LEGO-entusiaster fortælle om dette års udstilling, og til de mindste vil der være en lille pose LEGO, samt en friskbagt bolle fra Salling Bageren efter først-til-mølle-princippet.

Aarhus i LEGO

Det er 9. gang, at der bygges en LEGO-udstilling til jul i Salling, og her kan du bl.a. opleve Smilets by bygget i LEGO.

Her er flere ikoniske bygninger, og detaljegraden er høj, således forbipasserende kan stå længe og få øje på nye detaljer.

Gennem årene er der blevet bygget om og bygget ud, og i dag fylder udstillingen lige godt 6,5 meter af vinduet ud mod Strøget.

En hyggelig tradition: Årets LEGO-juleudstilling i Salling afsløres snart

Tidligere har man kunne få øje på flere af de kendte LEGO-temaer som fx Harry Potter, Speed Champions, Super Mario og Minecraft.

Der arbejdes meget på belysning og bevægelse, og det skal igen i år være muligt for publikum at aktivere dele af udstillingen. 

Hvad udstillingen præcis indebærer i år, kan du se, når den afsløres lørdag den 28. oktober.

Del artikel

Andre læser også