Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En lille guide til helseprodukter

Af Annoncør

Sundhed har mange komponenter. Hvis du gerne vil holde din krop sund og rask, er det først og fremmest essentielt, at du begrænser dit indtag af potentielt skadelige ting som alkohol og cigaretter. Det er også vigtigt, at du sover nok om natten, spiser varieret og drikker rigeligt med vand. Dertil kan det i nogle tilfælde være en rigtig god idé, at du supplerer dine andre sunde vaner med nogle velvalgte helseprodukter. 

Hvad er et helseprodukt? 

Et helseprodukt er et produkt, der på den ene eller den anden måde kan hjælpe dig med at opretholde et sundt helbred, og helseprodukter opdeles typisk i to kategorier: Lægemidler og kosttilskud. Lægemidler hører under Lægemiddelstyrelsen, hvor kosttilskud hører under fødevarestyrelsen. Allergibekæmpende midler tilhører for eksempel den første kategori, og vitaminpiller falder i kategori nummer to. 

Hvilke helseprodukter findes der? 

I dag findes der en lang række forskellige helseprodukter. Vitaminpiller er en del af rigtig mange menneskers hverdag, og derfor er de blandt de mest udbredte. Magnesium-piller er også relativt udbredte, for en stor del af danskerne kæmper med den form for muskelsmerter, som disse piller typisk kan afhjælpe. Mindre alment udbredte helseprodukter tæller blandt andet produkter, der kan hjælpe dig med synsproblemer, nedsat sexlyst eller koncentrationsbesvær.  

Hvilke fordele er der ved helseprodukter? 

Selvsagt er helseprodukters største fordel, at de kan hjælpe dig med at optimere dit fysiske helbred. Men mange af de helbredsprodukter, der klassificeres som kosttilskud, har også den fordel, at du kan købe dem uden recept og derfor kan slippe for at inddrage din læge. 

Hvor kan jeg købe helseprodukter? 

Der findes et væld af danske virksomheder, der specialiserer sig i helseprodukter. De fleste af dem har omfattende hjemmesider, hvor du kan finde alt fra produkter mod hårtab til produkter, der kan gøre det nemmere for dig at falde i søvn om aftenen. Især store byer som Aarhus og København har mange butikker, som sælger helseprodukter.
Siden 1983 har én af de mest populære producenter af helseprodukter til ældre og midaldrende mennesker været Wellvita. Wellvita udmærker sig ved, at du ikke alene kan købe produkter på deres hjemmeside, men også oprette dig abonnent og dermed løbende modtage tilbuds- og nyhedsmails. Og da deres kundeserviceafdeling består af kvalificerede helsevejledere, er du sikker på at få den hjælp, du har brug for, når du henvender dig hos Wellvita. Læs mere her og kom straks i gang med at shoppe helseprodukter. Din krop vil takke dig for det. 

Del artikel

Andre læser også