ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En skamstegt bøf, ingen smag og det meste var koldt!

Af Line Ingwar Karlsen

Men fritterne var overraskende gode og ikke mindst varme. Resten var utrolig ringe i vores bog. Igen et par skamstegte bøffer i vores burgere, bløde boller, tomater der mindede om vand og en sandwich, vi troede, var en joke. Maden kom fra Kost – Café & Takeout i Viby, som står for noget af det mest skuffende takeaway vi har fået længe.

Takeaway gra Kost

The Classic. Der stod hjemmebagt burgerbolle med bøf af rigtigt oksekød, solmodne tomater, agurk, syltede løg og klassisk burgersauce. 95 kroner for en menu med fritter. Den var jævn kedelig. Ingen smag og en tør bøf. Grøntsagerne var dog friske. Hvis tomaterne var solmodne var det fra et solarie. Vores var vandede og uden smag. Kødet var en skandale. En så tør bøf ser man sjældent, og dog, spisesteder i Aarhus Festuge laver også en lige så tør bøf, men det er ingen undskyldning for, at Kost også skal lave en. Vi spiste en halv burger, men kun fordi vi var godt sultne. Anbefalingen her er, at bestille noget andet end den her burger.

The Classic burger

The Bad Boy med chili-marineret bøf, hjemmebagt bolle, rigtig oksekød, hot salsa,  agurk, syltede løg og avocadocreme. Der var mere smag i denne burger, men dog intet “bad” over den. Avocadocremen var nærmest ikke eksisterende. Det kunne have højnet burgeren, hvis en hot salsa og chili kunne spille sammen med den fede og bløde avocado. Prisen var 95 kroner inklusiv fritter.

The bad boy burger
Knastør bøf

Vi bestilte egentlig frikadelle og rødkål sandwich. Den var udsolgt, og de ringede og tilbød os en foccaciabolle med serrano, bagt tomat, mozzarella og pesto. Smagen kunne gå an, men brødet var tørt som Sahara. 39 kroner. Vor herre til hest en omgang. To stykker brød som var klasket sammen. Dog med skinke og pesto. Mozzarellaen var svær at finde. Hvis den var der, så smagte den af absolut intet. Om tomaten var bagt, ved jeg ikke, men den smagte ikke af noget. Foccaciabolle var det ikke. Det knastørre brød havde smag, men det var så tørt, at det faldt fra hinanden.

-To stykker brød med skinke på Kost - Café & Takeout-Kost - Café & Takeout-Kost - Café & Takeout

Meget fedtet brød her

Sandwich på en papirbakke

Kylling og bacon sandwich var sidste bestilling. Den kom i hvidt brød, var med sprød salat, tomater, gulerod, agurk, sprødstegt bacon, karry creme og classic mayo. Kyllingen var bare to stykker kyllingepålæg med mikroskopisk tykkelse. Brødet var kedeligt og sejt. Prisen på 39 kroner var som at smide penge i skraldespanden. Rent faktisk røg størstedelen af sandwichen også denne vej. Så dagens vinder var skraldespanden.

Kyllinge-bacon sandwichEn åben sandwich

Levering før tid – trods alt et plus

Leveringen blev foretaget af JUST EAT. De kom 15 minutter før aftalt tid. Det er god stil og hatten af her. Fritterne var varme, resten var koldt. Så noget tyder på, at det er Kost, som har sjusket med opbevaringen, inden JUST EAT afhentede maden hos dem. Leveringsprisen var 79 kroner. Fair nok, da der var en del kilometer at køre.

 

Vores vurdering

Den korte svar er: Uforskammet og uærligt takeaway. Det holder rent ud sagt ikke, når der slet ikke er sammenhæng mellem menukort og det, vi fik leveret. Menukortet lyver her. At bollen er hjemmelavet, fatter jeg ganske enkelt ikke. At lave mad med så lidt smag forstår jeg heller ikke. At det eneste, som var brandvarmt, var fritterne fortæller mig, der er nogen i restauranten, der har sjusket. Vi trækker det røde kort her. Hvis KOST i Viby skal have en chance til, så skal der strammes gevaldigt op. Lad os håbe, det bliver hørt, så kunderne kan få sig en god madoplevelse i stedet for en gang stor skuffelse.

 

Kost – Café & Takeout

Vårkjærvej 71
8260 Viby J
Mandag  – fredag fra 15.00 – 22.00
Telefon 53 61 74 92

 

Del artikel