En vild aften: Restaurant Unico laver en aften med dansk vildt
Det er den 25. oktober klokken 18.00, at Restaurant Unico afholder deres store vildtaften.
Her kan du smage på det vilde danske efterår. Her tager kokken dig med på en smagsmæssig tur i skoven, i trætoppen, på marken og ikke mindst i plantagen.
Der er hele 8 retter og 8 vine til 888 kroner.
Her har du menuen:
SKOVEN – DE VILDE SVAMPE
KANTERALLER & ANDELEVER
kantareller a la cremé & toast melba
foie gras au torchon & skovte
Pinot Gris V.V. 2016, Marc Schueller, Frankrig
RØRHATTE & ANDELEVER
syltede & confiterede rørhatte
stegt foie gras & vildtglace med solbær
Spätburgunder 2016, Weingut Kopp, Tyskland
TRÆTOPPEN – GRÅAND
LÅRET & HASSELNØDDER
sprængt & conifteret gråandelår
hasselnødsemulsion & ristede hasselnødder
jordskokker på flere måder
Barbera d´Alba 2018, Mario Gagliasso, Italien
BRYSTET & KASTANJER
gråandebryst stegt på ben & trøffelsauce
kanstanjemousse & glaserede kanstanjer
bitre urter
Cotes du Rhone V.V. 2016, Olivier Hillaire, Frankrig
MARKEN – HÅRVILDT
RÅ FILET & RODFRUGTER
tatar af krondyr rørt med rødbeder
blegselleri & sellericréme
persillerodschips & timian
Blaufränkisch Föllikberg 2015, Weingut Wagentristl, Østrig
STEGT FILET & KÅL
rosastegt bøf af krondyr
vild sherrysauce med syltede blomkål
blomkålscréme & stegt grønkål
valnødder & rumanesco
Phylos 2014, Bodegas de Blas Serrano, Spanien
PLANTAGEN – ÆBLER
ÆBLER & OST
æblekompot der smager
luftig høgelundgaard blåskimmel
friteret boghvede
Hvid Port, Porto Cais, Portugal
ÆBLER & CHOKOLADE
æble pure & rå marineret æbler
chokolade, chokolade & mere chokolade
solbærsorbet & brændende calvados
Maury, Croix Milhas, Frankrig
PROGRAMMET
DØRENE ÅBNER 18.00
mulighed for tilkøb af bobler & vilde snacks +kr. 111,-
18.30 FØRSTE RET SERVERES
22.30 SIDSTE RET SERVERES
mulighed for tilkøb af kaffe med sødt & avec +kr. 111,-
23.00 DØRENE LUKKER