ANNONCE
Endelig: Nu genåbner IKEA i Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endelig: Nu genåbner IKEA i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: IKEA.
Foto: IKEA.

Fra på mandag den 15. marts åbner IKEA Aarhus igen for, at kunderne kan besøge og handle hos varehuset, der har været lukket siden 17. december.

Det kræver, at man på forhånd booker en tid pga. de nuværende COVID-19 restriktioner. Kunder, der ønsker at besøge varehuset i Aarhus, kan booke tid på IKEA.dk, der giver adgang til frit at handle i 1,5 time pr. booking.

”Vi glæder os til at byde vores kunder indenfor igen – også selvom det kun er i begrænset omfang. Vi opfordrer til, at alle passer godt på hinanden, holder afstand og har tålmodighed, hvis der skulle opstå ventetid.

Vi vil gøre alt for at give vores kunder en god oplevelse og samtidigt overholde myndighedernes anvisninger,” siger John Kristian Sørensen, varehuschef i IKEA Aarhus, hvor op til 250 kunder kan handle samtidigt fra den 15. marts.

Når IKEA Aarhus igen åbner for kunder, vil det også være muligt at returnere varer. Det kræver også en tidsbestilling via IKEA.dk. Kunder der ønsker både at returnere varer og handle hos IKEA skal booke to særskilte tider til det.

IKEA Aarhus opfordrer til, at kun en person pr. hustand besøger varehuset. Hvis der er behov for at flere fra samme husstand besøger varehuset samtidig, vil det kræve én booking pr. person.

Læs mere og book tid til at besøge IKEA Aarhus på IKEA.dk.

Del artikel