Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endelig: På mandag åbner Magasin i Aarhus

På mandag slår Magasin endelig dørene op efter mange ugers nedlukning.

 

Shoppeglade aarhusianere kan godt begynde at glæde sig, for fra på mandag er det igen muligt at besøge Magasin.

 

De sidste mange uger har Magasin arbejdet på at indføre en række retningslinjer for kunder og medarbejdere, således det er sikkert og trygt at befinde sig i forretningen. Fra genåbningsdagen vil der derfor blandt andet være tydelige markeringer, som skal sikre, at der holdes god afstand mellem kunderne, og der opstilles håndsprit rundt omkring i forretningen.

 

Derudover vil der flere steder i Magasin være restriktioner i forhold til antallet af personer, blandt andet ved hjælp af et optællingssystem, som skal holde øje med, hvor mange kunder der befinder sig i forretningen ad gangen.

 

Vores kunders og medarbejderes sikkerhed og sundhed er naturligvis det allervigtigste, og derfor tager vi myndighedernes retningslinjer meget alvorligt. Vi føler os nu helt klar til at åbne igen og byde vores kunder velkommen på en sikker og forsvarlig måde – det glæder vi os meget til, lyder det fra forretningschef i Magasin Aarhus Suzan Papuga.

 

Der vil desuden være sikkerhedsvagter til stede i Magasin, som vil guide kunderne til at fordele sig rundt i forretningen og sikre, at myndighedernes retningslinjer overholdes.