Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endeligt åbent: Nu kan du plukke selv ved Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Ksenia Makagonova via Unsplash
Foto: Ksenia Makagonova via Unsplash

Nu kan du endelig lægge vejen forbi Pluk-selv Aarhus og hente lækre grøntsager.

Desværre er stedet åbnet uden mulighed for at plukke jordbær pga. af “udbudne gæster”, men der er stadig mange andre lækre ting, du kan få fingrene i.

“I år har vi mange lækre ærter, som venter på at blive plukket og nye danske kartofler, som skal graves op. Alt selvfølgelig økologisk,” lyder det fra Pluk-selv Aarhus på Facebook.

Selvom sæsonen i år er uden jordbær, kan du glæde dig til næste år. Pluk-selv Aarhus har nemlig plantet en masse jordbær på en ny mark, som står klar til at blive plukket i 2023.

Få jord under neglene

I 2019 åbnede Aarhus’ første pluk-selv-mark med mulighed for at tage hele familien med ud og plukke de lækreste, økologiske grøntsager.

Lige nu er de økologiske ærter og kartofler i sæson, så der er rig mulighed for at få lidt jord under neglene og selv hive de små nye kartofler op af jorden.

Ærterne hos Pluk-selv Aarhus er af en sort, som er kendt for sin søde smag, og du kan plukke en bakke for 25 kroner – hvilket er samme pris som kartoflerne.

Er du for alvor i plukkehumør, kan du også fylde en halv spand (6L) for 75 kr. eller en hel (12L) for 125 kr. Læs mere her

Pluk-selv Aarhus ligger ved Nymøllevej 5 i Aarhus N. Du kan tage bus 200 mod Hinnerup og stå af ved stoppet Ny Møllevej/Søftenvej – derfra er der ca. 350 meters gang til pluk-selv.

Hvad: Pluk-selv Aarhus
Hvor: Nymøllevej 5, Aarhus N.
Hvornår: Alle ugens dage kl. 8-20

Del artikel

Andre læser også