Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu en lukning: DoDonuts lukker og slukker

Af Freja Dumont
Foto: DoDonut Instagram
Foto: DoDonut Instagram

Tilbage i august sidste år åbnede donutshoppen DoDonuts på Nørre Allé i Aarhus med konceptet om, at du kunne bygge din helt egen donut fra bunden.

I februar deltog de tre ejere, brødrene Thamer Al-Bayati og Samer Al-Bayati samt hustruen Jasmin Abdallah, i tv-programmet Løvens Hule med DoDonuts.

Her fik de en investering med sig hjem, da Mia Wagner på vegne af Nordic Female Founders købte 25 procent af virksomheden for 500.000 kroner.

Rasmus Kolbe, der er en af landets største youtubere under navnet Lakserytteren og er kreativ direktør i Nordens største influencerbureau We Are Cube, købte sig også ind som en del af virksomheden sammen med Pernille Lotus, som er direktør i sidstnævnte.

Desværre ikke nok

Men ingen af delene var altså nok til, at DoDonuts kunne holde sig oven vande. På deres Instagram udmeldte de i går, den 7. april, følgende:

“DoDonuts har valgt at lukke forretningerne og indstille virksomhedens aktiviteter og vil bruge den næste tid på at afvikle virksomheden forsvarligt. Et manglende overskud på bundlinjen har udfordret driften.

Vi ærger os over, at det fælles samarbejde ikke blev længere. En stor tak skal lyde til alle, der har handlet hos DoDonuts. Det har vi værdsat”

Foruden butikken i Aarhus lukker DoDonuts også deres forretninger i hhv. Holstebro og Viborg.

Del artikel

Andre læser også