Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu en lukning: Restaurant må kaste håndklædet i ringen

Af Freja Dumont

Efter blot halvandet har Restaurant Reel, beliggende på Norsgade 1 i hjertet af Aarhus, måtte tage beslutningen om at lukke permanent.

Restaurant Reel har meldt ud, at stedet lukker pr. 31. december 2022, så du kan altså stadig nå at besøge den hyggelige restaurant en rum tid endnu.

Siger farvel til “hjertebarn”

I et opslag på Instagram skriver restauranten, at de med tungt hjerte må meddele, at Restaurant Reel lukker. De skriver yderligere:

“Beslutningen har på ingen måde været nem, for Restaurant Reel har været – og er stadigvæk – vores hjertebarn.”

Heldigvis holder restauranten åbent året ud, og du kan derfor stadig nå at besøge det hyggelige spisested, som serverer nordisk- og franskinspireret mad.

Vil du hjælpe restauranten med at lukke og slukke med et brag den 31. december, kan du bestille deres 4-retters nytårsmenu ud af huset lige her.

Opslaget afsluttes med en tak til alle, der har besøgt restauranten de sidste halvandet år:

“Tak til alle jer, der har besøgt os de sidste halvandet år – det er vi sindssygt taknemmelige for. Vi håber at se jer til et sidste, helt reelt måltid inden årets udgang.”

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af restaurant_reel (@restaurant_reel)

I sin levetid nåede den aarhusianske restaurant bl.a. at opnå flotte anmeldelser i Børsen og Jyllands Posten. Derudover vandt Reel også i kategorien ’Bedste nytænkte tartelet’ til DM i Tartelet.

Sørgelig statistik

Restaurant Reel tager del i en sørgelig statistik, hvor caféer, specialforretninger og restauranter har måtte lukke på stribe- mange af dem grundet stigende energi- og fødevarepriser.

Senest kunne vi fortælle om en af byens hyggeligste caféer, Sofies Forældre, som efter 15 år nu også har drejet nøglen om.

Del artikel

Andre læser også