ANNONCE
Træd ind i filmen: Enestående VR-oplevelse i ny stor dansk spillefilm
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Træd ind i filmen: Enestående VR-oplevelse i ny stor dansk spillefilm

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Mad, kærlighed og drømmen om succes er hovedingredienserne i Christoffer Boes spillefilm, kærlighedsdramaet SMAGEN AF SULT med Nikolaj Coster Waldau Katrine Greis-Rosenthal i hovedrollerne.

CinemaxX Aarhus åbner dørene til forpremiere på det danske drama mandag den 21. juni kl. 18.30. I den forbindelse får MigogAarhus’ læsere en eksklusiv mulighed for at købe billetter til forpremieren lige her. 

Alle gæster til forpremieren får et glas bobler samt en voucher til oplevelsen ‘Smagen af Sult VR’, som har premiere i CinemaxX Aarhus fra den 24 juni. Efter filmen kan man booke en VR-forestilling i perioden 24. juni til 4. juli.

Levende VR-oplevelse

I SMAGEN AF SULT -VR tilføjes en ekstra dimension til biografoplevelsen med en ekstraordinær og interaktiv oplevelse, du enten kan se separat eller i forbindelse med spillefilmen, så du på den måde kan udvide og forstærke det filmiske univers.

Virtual reality-oplevelsen bøjer tid og rum, når du får mulighed for at følge Maggie (Kathrine Greis-Rosenthal) i hendes ægteskab med Carsten (Nikolaj Coster-Waldau) gennem 13 minder fra hendes liv.

Træd ind i filmen: Enestående VR-oplevelse i ny stor dansk spillefilm
PR Foto

Det er muligt at være op til to personer ad gangen, der tager del i VR-oplevelsen. Når man er flere på en gang, kan man se hinanden i VR-universet, så snart man nærmer sig hinanden, hvilket også tilføjer noget helt særligt til oplevelsen.

Du vil kunne bevæge dig i eget tempo gennem den fragmenterede historie og, hvis du tør, træde helt tæt på dramaet. Oplevelsen er tilgængelig, så længe filmen er i biografen.

Livets måltider er ikke gratis

Filmen tager udgangspunkt i ægteparret Maggie og Carsten, som elsker hinanden, har to skønne børn og åbner deres egen gourmetrestaurant Malus.

De vil ha’ det hele. Og har det hele. Næsten. For de mangler den forjættede Michelin-stjerne. Deres store fælles drøm, som de har satset alt på at opnå.

Men en dag modtager Carsten et brev om, at hans kone elsker en anden. Hvem har sendt det og hvorfor?

I deres umættelige passion for livet og jagt efter den ultimative anerkendelse, har de glemt at livets måltider ikke er gratis. Alt har en pris.

SMAGEN AF SULT bliver Christoffer Boes første spillefilm siden kæmpesuccesen Journal 64 (2018), der solgte over 770.000 biografbilletter og markerede afslutningen på Zentropas Afdeling Q-eventyr.

Del artikel