ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Top 10: Her er årets mest populære restauranter i Østjylland

Knap 200.000 gæster har været ved tasterne og bedømt deres restaurantbesøg via DinnerBooking i 2017. Her får du overblikket over, hvem gæsterne stemte helt i top i Østjylland. Det skriver DinnerBooking i en pressemeddelelse som vi har modtaget.

 

Mangler du inspiration til dit næste restaurantbesøg?

Her får du overblikket over hvilke restauranter i Østjylland, der hittede blandt gæsterne i det forgangne år. Måske nogle af dem skal på to-do listen for 2018?

 

Aarhus’ “nye” Michelin-restaurant i top

2017 var året, hvor Restaurant Domestic i Aarhus fik en Michelin-stjerne, og gæsterne har tydeligvis været mindst lige så begejstrede over restauranten, som anmelderne har været i det forgangne år. Domestic har ligget i toppen af DinnerBookings liste i mange måneder, og det kommer ikke som den store overraskelse, at de løber med titlen som ‘Årets bedst anmeldte restaurant i Østjylland 2017’.

 

Gæsterne skriver blandt andet:

“Den kvindelige vintjener var helt fantastisk, ligesom resten af oplevelsen. Besøget overgik langt vores forventninger, selvom de var store,” – Frank.

“Helt fantastisk mad – kokkenes anretning og servering med uddybelse af råvarerne og tilsvarende vine og tjenernes viden herom – fantastisk totaloplevelse og man får SÅ meget for pengene. Kan kun anbefale Domestic – og hvilket jeg allerede har gjort!” – Hanne

“Har spist på flere 2-3 stjernede restauranter i Europa, Domestic ligger i toppen af mine madoplevelser. Jeg er tom for ord, så godt var det,” – Kris

 

Nyåbnet italiener har taget gæsterne med storm

En af listens overraskelser er Restaurant Basso i Aarhus. Basso slog dørene op i slutningen af september sidste år, og siden åbningen har gæsterne skamrost spisestedet på DinnerBooking.com.

Gæsterne er åbenbart så glade, at de har stemt Basso direkte ind på en 7. plads over årets bedst anmeldte restauranter i Østjylland i 2017.

 

Top 10 i Østjylland i 2017

  1. Domestic, Aarhus C

  2. Gastromé, Aarhus C

  3. Nordisk Spisehus, Aarhus C

  4. Kähler Villa Dining, Risskov

  5. Fru Møllers Restaurant, Odder

  6. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg

  7. Basso, Aarhus C

  8. Sota Sushi Bar, Aarhus C

  9. Hærværk, Aarhus C

  10. FREDERIKSGADE42 mad & vin, Aarhus C

 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 2017 er baseret på i alt 186.969 danske gæsteanmeldelser.

Del artikel