ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er det koldt i din lejlighed i Aarhus? Læs med her

Af Annoncør

I Danmark er det koldt i mange måneder om året, og derfor er det også vigtigt, at man har et hjem, som det er muligt at varme op. Det kan bare være svært at skabe en hyggelig stemning i et rum, hvor man sidder og fryser. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan gøre, hvis der er koldt i din lejlighed i Aarhus. 

Er det en ejerlejlighed?

Der er naturligvis forskel på, om det er dig, der ejer eller lejer lejligheden, du sidder i. Hvis du ejer den, så er det jo op til dig selv at finde det varmesystem, der fungerer bedst til dig. Det kan være, at du ganske simpelt har brug for at finde en ny måde at varme din bolig op på. det kan være, at du skal overveje, om varmepumpe kunne være noget for dig? Hvis du allerede nu tænker, at det er dyrt, så kan du glæde dig over, at det også er muligt at få varmepumpe på abonnement i dag. Med varmepumpe på abonnement bliver betalingen langt mere overskuelig. 

Er det en lejelejlighed?

Hvis du lejer lejligheden, så kan det naturligvis være begrænset, hvad du kan gøre. Men det kan være, at du kan spørge ind til, om der kan gøres noget. Du kan også gøre det, at du går rundt til de andre, der bor i opgangen sammen med dig. I har nok samme udlejer, og hvis I alle sammen har problemer med at varme hjemmet op, så kan det jo være, at det er noget, som ejendomsservice skal se nærmere på. 

Du kan få en bedre isolering

I mange tilfælde kan det også være fordi, man har en dårlig isolering, at man ikke kan holde på varmen. Det er klart, at det er svært at skabe et varmt hjem, hvis man også har gjort sådan, at varmen kan sive ud ad døre og vinduer. Det kan være, at du skal få nogen til at komme ud og tjekke, hvordan isoleringen er i dit hjem? Det er naturligvis igen kun noget, man gør, hvis man ejer lejligheden.

Et hyggeligt hjem kræver varme

I Danmark er vi stolte af vores begreb ”hygge”. Men det er da altså bare svært at skabe denne hygge i et hjem, hvor det er koldt, og hvor man næsten ikke har lyst til at tage jakken af.

Del artikel