ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er det risikabelt at optage et lån online?

Af Annoncør

Der er ikke større risiko forbundet med at optage et online lån end der er ved at låne penge i din bank. I hvert fald ikke hvis du vælger en pålidelig og vederhæftig låneudbyder, og sørger for at overholde din del af låneaftalen.

For et online lån gælder, som for et konventionelt banklån, at det skal betales tilbage. Som oftest vil du skulle tilbagebetale dit lån i månedlige rater af en vis størrelse.

Betaler du ikke til den aftale tid kan dit lån blive pålagt gebyrer, og du kan selv blive pålagt at skulle betale strafrenter – de såkaldte mora renter. Så er det at dit lån går hen og bliver dyrt for dig. Og derfor bør du altid sikre dig at du kan betale dit lån tilbage som aftalt.

Læg et budget før du ansøger om et lån

Det er altid en god idé at tjekke din økonomi før du optager et lån online. Først og fremmest er det vigtigt at du aldrig låner flere penge end du skal bruge. Det kan simpelt hen ikke betale sig.

Dernæst skal du sikre at der er plads til de månedlige afdrag i dit budget. Hos Ikano Bank, som er en af de ældste aktører på markedet for online lån til private forbrugere, kan du downloade en brugervenlig budget skabelon som du kan bruge i forbindelse med oprettelse af et budget.

Med et budget får du et rigtig godt overblik over hvordan dit forbrug ser ud. Og du vil nemmere kunne se hvor stort et beløb du realistisk har råd til at erlægge i afdrag hver måned.

Benyt Ikano Banks låneberegner – når dit online lån skal være sikkert

Foruden budget skabelonen finder du hos Ikano Bank en smart online låneberegner. Med dette værktøj kan du selv fastsætte størrelsen på dit lån samt løbetiden og dermed afdragenes størrelse.

Du vil på den måde kunne se hvor meget dit lån kommer til at koste dig i kroner og ører. Og du vil kunne tilpasse størrelsen på afdragene så de matcher dit budget.

Lad Ikano Bank hjælpe dig med at samle dine lån

Ikano Bank tilbyder såvel standard forbrugslån som samlelån som giver dig mulighed for at lægge alle dine eksisterende lån sammen til ét samlet lån. Dette giver dig et bedre overblik over din gæld – og du vil kunne nedbringe omkostningerne forbundet med mange små lån ganske betragteligt når du samler dem til ét stort.

Del artikel